PS4 oyunları nasıl ucuza alınır?

Benim tavsiyem;

Sıfır ve İkinci el oyun, konsol, aksesuar ve e-pin ilanı platformu www.oyunalsat.net adresine göz atman. Özellikle son zamanlarda daha ucuz olan dijital oyun ilanlarında istediğin fiyatlara oyun bulabilirsin. Eğer almak istediğin oyunun ismini biliyorsan da "arıyorum" ilanı vererek, kullanıcıların sana ulaşmasını sağlayabilirsin (y)
 
PS Store da yeni/eski her türlü oyunda müthiş indirimler oluyor. En dip fiyattan en yeni oyunlar bile alınabiliyor. Sık Sık da indirimler oluyor muhakkak. Sadece beklemek ve en önemlisi de takipte kalmak gerekiyor.

Mesela bu yaz indirimleri gerçekten harika idi. Örneğin; 269 liraya satılan Battlefiled 1 75 lira idi. Yine aynı şekilde 160 liraya satılan Titanfall 2 60 lira idi. Horizon Zero Dawn 190 liradan 100 liraya kadar indi. Daha böyle bir çok oyunda indirimler vardı.

Size tavsiyem daha fazla para vererek kutulu oyun almaktansa PS Store indirimlerini bekleyip dijital olarak çok daha ucuza oyunları almak olacaktır.
 
Satmıyacağınız oyunlar harici Kutulu oyun en iyisi

2.el aldığınız bir oyunu bitirip satarsanız zararınız çok az olur

Örneğin infamous second son 45₺ ye aldım geri 45₺ ye satıyorum :)
 
PS4 oyunlarını nasıl ucuza alabilirim?
Tabi ki de karar senin ama ps4 ünü kırdırabilirsin YouTube da birsürü videosu var benim sana önerim Hepsi1Arada kanalından yap bende de bir tane ps3 var onu kırdırdım ve şu anda 25 tane oyunu ücretsiz bir şekilde indirdim ama eğer ki ps4 ünü kırdırırsan belki daha Online giremezsin.
 

Geri
Yukarı