PS4 Pro hangi cuh modeli alınmalı?

Hocam şakaysa komik değil . Nasıl fark yok. Hadi hız senin için önemli olmayabilir ama örneğin benim için önemli ben yükleme ekranı beklemekten rahatsız oluyorum her şeyden önce gerçek 4K 60FPS -120fps oyun deneyimi sunuyor. Elinde tuttuğun dualsense zaten dualshock 4'ü tokatlar . Işın izleme sunuyor. Ayrıca 2023'ten sonra PS4 desteği kesildiğinde hala pro'ya destek vereceklerini mi sanıyorsun? Bence büyük hata etmişsin ki bu ülkede ve ekonomide o cihazın 7-8 bin tl ye düşmesi çok zor eğer gidişat bu şekilde olursa.
Hocam 2 seneye desteği kesileceği ne malum Sony açıklama yapmadı

Hocam şakaysa komik değil. Nasıl fark yok. Hadi hız senin için önemli olmayabilir ama örneğin benim için önemli ben yükleme ekranı beklemekten rahatsız oluyorum her şeyden önce gerçek 4K 60FPS -120FPS oyun deneyimi sunuyor. Elinde tuttuğun DualSense zaten DualShock 4'ü tokatlar. Işın izleme sunuyor. Ayrıca 2023'ten sonra PS4 desteği kesildiğinde hala Pro'ya destek vereceklerini mi sanıyorsun? Bence büyük hata etmişsin ki bu ülkede ve ekonomide o cihazın 7-8 bin TL'ye düşmesi çok zor eğer gidişat bu şekilde olursa.

Hocam hizdan kastiniz ne kalkdiki aradaki fark 1-2dk saatlerce beklemiyorsunuz kaldiki DualSense tetikleri sadece PS5 oyunlarinda calisiyor kolun yayi iyi degil cok kullaninca bozulma riski var. Kolu iyi diger her şey ayni oyunlarda, artilari var elbette ama gerenk yok 10 bin fazla vermeye PS5 Pro cikinca gecerim PS4 Pro yeterli su anda. Ayrica destegi, PS6 cikinca keserler Pro oldugundan duz PS4'lere kesilir ama Pro devam eder...  konsol oyunlarinda 60Hz yeterlidir ustu gereksiz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı