PS4 Pro Hangi ekran kartı ile eşdeğer?

• Konuyu başlatan snrefe
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 28
  • Görüntüleme 28.790

snrefe

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yaklaşık iki aydır konsol mu PC mi denkleminde gidip geliyordum. Bunun tartışmasını yapmayacam tabii ki de PS 4 Pro'yu bekleme kararı aldım. Bu PS 4 Pro'nun içindeki AMD GPU hangi ekran kartına denk geliyor? Böyle bir karşılaştırma yapmak sağlıklı mıdır ?

Son düzenleyen: Moderatör:
PS4 PRO için beklentiyi düşük tutun. Görünen o ki Scorpio daha güçlü olacak. Donanım olarak Scorpio +1 aldı şimdiden. Online hizmetlerde zaten fark oldukça açık Live açık ara daha kaliteli PSN'den. Oldu +2. Son olarak oyunlara kalıyor iş. Microsoft iyi işler çıkartırsa yeni cihazlarda PS işi bitmiş demektir. Fifa, PES olayına dönebilir bu olay da ülkemiz de eğer böyle olursa :)

Edit: PS4 kullanıcısıyım.

PS4 PRO için beklentiyi düşük tutun. Görünen o ki Scorpio daha güçlü olacak. Donanım olarak Scorpio +1 aldı şimdiden. Online hizmetlerde zaten fark oldukça açık Live açık ara daha kaliteli PSN'den. Oldu +2. Son olarak oyunlara kalıyor iş. Microsoft iyi işler çıkartırsa yeni cihazlarda PS işi bitmiş demektir. Fifa, PES olayına dönebilir bu olay da ülkemiz de eğer böyle olursa :)

Edit: PS4 kullanıcısıyım.
Dostum bence +1 kazanmadı Scorpio tam tersine -1 kaybetti. Bu kadar erken sistem tanıtımı yapmanın eksileride vardır elbette;1,5 sene teknoloji için uzun bir süre henüz Sony kartını oynamadı sen sanıyomusun ki Sony bir 3 sene daha bekleyecek?

Ben de öyle duydum. (RX 480) AMD'nin şu an için en iyi ekran kartı değil mi?
Hayır, R9 Fury RX 480'den çok daha güçlü.

PS4 Pro içindeki ekran kartı RX 480 olamaz, çünkü açıklanan donanımlarla uyuşmuyor. RX 480 daha güçlü. Ayrıca PS4 Pro APU olacak, yani bildiğimiz ekran kartlarını içinde barındırmayacak.

Ps4 zaten APU değilmiydi? Bu kıyaslamayı yapmak için TLFLOPS değeri hakkında bilgi sahibi olmak lazım.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı