Hocam bende siz yazınca gördüm 2K desteği yokmuş(çoğu oyunda),hayat kurtardınız. 4Klık monitör de alamayacağıma göre PS4 Pro yerine PS4 almak mantıklı olur mu?PS4 Pro 2K ayarı var mı?
Hocam bende siz yazınca gördüm 2K desteği yokmuş(çoğu oyunda),hayat kurtardınız. 4Klık monitör de alamayacağıma göre PS4 Pro yerine PS4 almak mantıklı olur mu?PS4 Pro 2K ayarı var mı?
Şimdi almayacağım zaten, hem vergi indirimi hem kara cumaya getirip ucuza almayı planlıyorum. PS4 yerine Xbox bakmalı mıyım?PlayStation 4 kullanıcısı olarak şu an konsol almak ne kadar mantıklı bilemedim.
PS4 özel oyunları sizin için önemli değilse Xbox daha mantıklı.
Ama benim asıl önerim daha küçük ve taşınabilir olan bir ITX bir sistem toplamak.
PS4 özel oyunları sizin için önemli değilse Xbox daha mantıklı.
Ama benim asıl önerim daha küçük ve taşınabilir olan bir ITX bir sistem toplamak.
Peki 1080P de oynamak için PS4 Pro mu PS4 mü daha mantıklı?Oyun oynatacak bir sistem/laptop olduktan sonra konsol özel oyunları oynamak için PlayStation daha mantıklı buluyorum.
Hocam PS5 çıktığı zamanlarda alacağım zaten ama fiyatı en az (dijital versiyon) 6500tl olacak gibi görünüyor o kadar para verene kadar biraz daha katar RTX 2070S sistem toplarım ( ki ihtiyacım yok).PlayStation 5 beklerdim açıkçası.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.