O paraya 2070 Super toplanmaz onu söyleyeyim.
7000 konsol diyelim 2500'de (laptopun monitörünü kullanırım) monitör etti 9500. Galax 2070S li bir sistem toplanır gibi.O paraya 2070 Super toplanmaz onu söyleyeyim.
Laptopta kullandığım monitörü kullanırım dedim ya.9500 TL+Monitör ne olacak![]()
Konsolu küçük ekranda oynamak istemediğim için monitör arıyordum.PS4 için kullanılabilir o zaman.
Sanırım PS4 Pro alacağım belki bi kaç sene içerisinde yanına bir Xbox Series X veya PS5 alırım. Ve şimdilik 1080P monitör alacağım. Öneriniz varmıdır,siz ne kullanıyorsunuz memnunmusunuz?PS4 için kullanılabilir o zaman.
Arkadaşlar yakın zamanda (konsollara gelen ekstra vergi kalkınca) bir PS4 Pro alacağım bunun için monitör önerisi istiyorum. Ayrıca aynı laptopumla da kullanabilir miyim monitörü bunu merak ettim. Eğer kullanabilirsem en az 144Hz monitör olursa sevinirim.
PS5 oyunlarıyla monitörüyle falan derken bütçemi çok aşıyor. Zaten kendi başına pahalı.PS5'i bekle PS4 alacağına.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.