PS4 Pro mu PS5 mi?

joel_miller

Femtopat
Katılım
22 Temmuz 2023
Mesajlar
15
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Dostlar Almanya'dan PS4 Pro almayı planlıyorum 241€ cuh numari 72 eğer PS4Pro alırsam Last of Us, God of War gibi oyunlarında alabilirim üstüne bir de televizyon veya monitör almayı planlıyorum. Ama bu tür hikaye tabanli oyunlar hariç Online oyunları(Rainbow-Warzone-GTA5..) Oynamayida planlıyorum. Diğer yandan bütçemi zorlayıp yine Almanya'dan PS5 almayı düşünüyorum. Fiyatlar yaklaşık 300-400€ arası. PS5 alırsam oyun Max 1-2 tane alablirim ve monitör veya TV alamam. Fikrim şu anda PS4 Pro'dan yana bütçeme uygun istedigim oyunu oynayabilirim ve beni 2-3 sene idare eder gibime geliyor siz yerimde olsanız ne yapardınız?

Not: Xbox Series S önermeyin çünkü yıllardır PS kullanıyorum Xbox'a sıcak bakmıyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam PS5 güncel ve yıllarca oyunu çıkacak konsol - PS4 Pro - PS4 devri sona ereceğini düşünüyorum 2-3 seneye maalesef günncellik açısından ve performans açısından PS5
 
2-3 sene sizi idare edemez diye tahmin ediyorum çünkü PS Exc'leri ve geçen nesilde oynamadınız birkaç güzel oyunu 1 senede bitirip yeni PS exc oyunlarına ağzınız sulanarak bakacaksınız PS5 için zorlayın zorlayamam diyorsanızda PS4 Slim alın PS exclerini oynayıp 2. elden satın ve Series S alın bence Xbox'a sıcak bakmasanızda yeni oyunları oynamak istiyorsanız ve bütçenizi pek zorlamakta istemiyorsanız ondan başka bir çare yok.
 

Geri
Yukarı