PS4 Pro vs PS5 Digital

ali ensar.s

Decapat
Xss önermeyin zaten PC'im var. Soruma gelecek olursak. PS5 Digital mi alınmalı yani beklemeli miyim yoksa PS4 pro mu almalıyım? Pro beni 1-1bucuk yıl götürse yeter. TV 1080p HD. Tavsiyeniz nedir?

Xss önermeyin zaten PC'im var. Soruma gelecek olursak. PS5 Digital mi alınmalı yani beklemeli miyim yoksa PS4 Pro mu almalıyım? Pro beni 1-1bucuk yıl götürse yeter. TV 1080p HD. Tavsiyeniz nedir?

PS5 Digital al.
Pro kullanıyorum almak için bir sebep yok almamak için sebepler var.

Ps 5 ile ps 4 pro karşılaştırılmaz bile ama sen bir sene tek götürsün diyorsan fazla harcamaya gerek yok o yüzden ps 4 pro ancak görüntü ayarlarını bazı oyunlarda baya düşürmen gerekebilir eğer görüntü takıntın yoksa ps 4 pro eğer varsa ps 5 al

Konsol yeni ve daha ilk versiyon olduğu için hatalı yani 1yıl beklemeyeyim mi? Hem dualsense de sıkıntılı. PS4 Pro 1 yıl için sonra PS5'e geçeceğim. Buna rağmen PS5 mi alayaım yoksa dedigimi mi yapayım.

Konsol yeni ve daha ilk versiyon olduğu için hatalı yani 1yıl beklemeyeyim mi? Hem dualsense de sıkıntılı. PS4 Pro 1 yıl için sonra PS5'e geçeceğim. Buna rağmen PS5 mi alayaım yoksa dedigimi mi yapayım.

Dualsense'de sıkıntı varmış ama konsolun bir yamuğunu görmedim. İleride ne olur bilinmez şimdiden alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00