PS4 Pro vs PS5

Matadorre

Kilopat
Katılım
11 Nisan 2017
Mesajlar
68
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Kamu Personeli
Arkadaşlar mevcut sistemim piyasadaki ekran kartı stok sıkıntısından dolayı prim yaptı ve satmayı düşünüyorum şu an müşterisi de var. Yerine bir sistem kurmak için çok uçuk rakamlar ödemem gerekiyor. Evlendiğim için çok fazla bilgisayara vakitte ayıramıyorum ve eskisi kadar zevkte alamıyorum.

Evimde 2 televizyon var biri Samsung 55Q95t diğeri ise Philips 43PUS7805 eğer ki PS5 alırsam Samsung ile bütün her şeyinden faydalanabilirim ama malum onda da stok sorunu olduğu için fiyatları yüksek. Diğer türlü PS4 Pro alırsam ikinci el temiz oyunlu cihazlar 3.5 / 4K fiyat bandında var. Kafa karışıklığı da buradan çıkıyor. Bana bu konuda fikir verip yardımcı olabilecek arkadaşları bekliyorum. Bu zamanda PS4 Pro mu alınmalı PS5 mi ileride stok sıkıntısı bittiğinde yine orta halli bir bilgisayar toplarım onun acelesi yok yani.
 
Xbox ile ilgili herhangi bir fikrim yok hoş konsol ile ilgili bilgim yok desem yeridir. Sadece playstationa ait oyunlar ilgimi çektiği için ona yöneliyorum.
 
Bundan sonra konsol ile oyun oynamaya başlayacaklar mutlaka PS5 almalı. Bunun dışında hali hazırda PS4'ü olanlar 2022 - 2023 yıllarına kadar kullanabilir. 2 - 3 senelik için paranızı çöpe atmayın derim. PS4 oyunlarını da PS5 de oynayabilirsin. Böyle bir özellik var. O yüzden oyun kıtlığı diye bir şey yok. Yayıncıların bu söylemlerine aldırış etmeyin. PS4 de sen bir oyunu 30FPS'de oynarken, PS5'de 60FPS olarak oynayacaksın. Açılış ekranları, menüler vesairesi de anında olacak. Eh, daha ne? Ancak şimdi PS5 alınmaz. En az 1 sene beklemelisiniz. İlk çıkanlar hep sorunlu oluyor. Kollar bozuluyor diye haberler çıkmaya başladı. İkinci veya üçüncü jenerasyonu bekleyin derim. Örneğin PS4 2013 de çıktı ama benimkisinin üretim tarihi 2015 sonları. Yani benim konsol üçüncü jenerasyon ve daha sağlam.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı