PS4 Pro vs Slim vs Normal

FPS oyunları için farklı bir durum olabilir, çünkü PS5'te dahi FPS ve bazı oyunlar yalnızca 120FPS verebiliyor. Ama GTA 5'in PS3 versiyonu benim bildiğim 30FPS'de çalışıyor ve bazı grafikleri düşük diyebilirim. Zaten biraz da zaman geçirdikçe alışıyorsun, ben memnun olacağını düşünüyorum

Şu an durum yavaş yavaş belli oluyor galiba PS4 Slim alacağım iyi midir hocam sizce bilgili birine benziyorsunuz zamanında PS3 oynadığım için görüntüye alışığım gayet akıyordu oyun bir de Cyberpunk 2077 oynayacağım Rahat oynatır mı?

Şu an durum yavaş yavaş belli oluyor galiba PS4 Slim alacağım iyi midir hocam sizce bilgili birine benziyorsunuz zamanında PS3 oynadığım için görüntüye alışığım gayet akıyordu oyun bir de Cyberpunk 2077 oynayacağım Rahat oynatır mı?
Teşekkürler çok naziksin, deneyim olarak fazla deneyim sahibi değilim çünkü PS4 geçmişim 1 ay falandı yani ve birkaç tane oyun oynamıştım ama az çok biliyorum. Açıkçası PS4 Slim ile mutsuz olacağına inanmıyorum, Plus ile beraber PS4 neslindeki çoğu güzel oyunu oynarsın. Cyberpunk indirimde şu an, DLC'leriyle beraber baya uyguna geliyor. Ne kadar iyi performansta oynarsın deneyimlemediğim için bir şey söyleyemem ama Youtube'da ''PS4 Slim Cyperbunk performance'' diye aratıp videoları ve yorumları inceleyebilirsin. İlk çıktığında optimizasyonu kötüymüş ama şu an epey toparlamış diye biliyorum. Bir ara ben de almayı düşünüyorum ama bu aralar cepler delik :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bulduğum bu videoda izlediğim kadarıyla sanırım PS4 PRO'da bile 30 FPS çalışıyor, ama PRO yüksek çözünürlükte oynatabiliyor.

Daha önce de dediğim gibi FPS'e takılma, sabit 30 FPS ile zevk alırsın bence. Bütçen yoksa üzülme PS4 Slim ile keyif alamam diye düşünme bence.

Teşekkürler çok naziksin, deneyim olarak fazla deneyim sahibi değilim çünkü PS4 geçmişim 1 ay falandı yani ve birkaç tane oyun oynamıştım ama az çok biliyorum. Açıkçası PS4 Slim ile mutsuz olacağına inanmıyorum, Plus ile beraber PS4 neslindeki çoğu güzel oyunu oynarsın. Cyberpunk indirimde şu an, DLC'leriyle beraber bayağı uyguna geliyor. Ne kadar iyi performansta oynarsın deneyimlemediğim için bir şey söyleyemem ama YouTube'da "PS4 Slim Cyperbunk performance" diye aratıp videoları ve yorumları inceleyebilirsin. İlk çıktığında optimizasyonu kötüymüş ama şu an epey toparlamış diye biliyorum. Bir ara ben de almayı düşünüyorum ama bu aralar cepler delik :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bulduğum bu videoda izlediğim kadarıyla sanırım PS4 Pro'da bile 30 FPS çalışıyor, ama Pro yüksek çözünürlükte oynatabiliyor.

Daha önce de dediğim gibi FPS'e takılma, sabit 30 FPS ile zevk alırsın bence. Bütçen yoksa üzülme PS4 Slim ile keyif alamam diye düşünme bence.

PS5 İstesem Alırım Ama Gereksiz Pahalı Hocam PS4 Bandı Gayet İyi artı olarak RTX Laptopum Var PS4 Arada Yatarak Oynamak İçin Alacağım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı