PS4 Pro vs Xbox Series S mı?

Bu Xbox'ı sadece bizim ülke abartıyor, konsolda özel oyun diye bir şey yok ki oyunlarını PC'ye getiriyorlar ilk günden, Game Pass desen PC'de var. Konsol dediğin özel oyunlar için alınır, Xbox'ta bir tane bile bir şey yok.

3 yıllık Ps4 Pro vardı. Sattım. Xbox Series S aldım. (hatta üstüne para bile kaldı bana :D ) bende çok az oynarım konsolda oyun. Aylık 40 tl gamepass aldım. Çok çeşit oyun sundu bana. Series S SSD den kaynaklı hem çok daha hızlı ve monitör destekliyorsa çoğu oyunda 120 FPS desteği var. Hatta PS4 Pro'da 30 FPS oynatan çoğu oyunu Series S'te 60 FPS de oynadım tadı ayrı bir güzeldi.

Edit: Series S'te fan sesi hiç yok. Dibinize bile koysanız en ağır oyunda sessiz çalışıyor.

Bu Xbox'ı sadece bizim ülke abartıyor, konsolda özel oyun diye bir şey yok ki oyunlarını PC'ye getiriyorlar ilk günden, Game Pass desen PC'de var. Konsol dediğin özel oyunlar için alınır, Xbox'ta bir tane bile bir şey yok.

Xbox zaten bu nesilde Gamepass çalıştıran bir donanım sadece. Her ne kadar Türkiye'de dünyadaki fiyatlarının 1.5-2 katına yakın bir fiyata satılsa da 2 konsoldan biri bunu sağlayan en uygun fiyatlı cihaz, diğeri de konsol optimizasyonuyla birlikte daha yüksek grafik sağlayan bir donanım. Abartılıyor vs. gibi bir durumu yok, high-end PC donanımlarının fiyatları belliyken buna alternatif cihaz arayan ya da konsolda oyun oynamak isteyenler için gayet mantıklı bir tercih Xbox konsolları.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı