PS4 Samsung B2230 HDMI Görüntü Gitme Sorunu

MaTTo

Megapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Windows 11
Herkese selamlar...

Başlıktaki özeti biraz açmam gerekirse şöyle bir sorunum var;
PS4 Fat kasa (İlk çıkan serilerden) ve Samsung Syncmaster B2230 monitör kullanıyorum. Monitörümün HDMI girişini hem PC hem de PS4 için kullanıyorum. Şöyle ki; PC açıkken monitörü kapatıp PC'ye bağlı HDMI kablosunu çıkarıp PS4'e bağlı olan HDMI kablosunu takıyorum. (Aklında soru oluşanlara hemen söyleyeyim iki monitör kullanıyorum.) Sorun bu noktadan sonra başlıyor. PS4 açık ve oyun esnasında (Örn: Need For Speed) görüntü ara ara kapanıyor. Sanki monitör arayüzünde HDMI/VGA/DVI geçişi yapar gibi ekran kapanıyor ve HDMI olarak tekrar açılıyor. Monitörde herhangi bir güç kesintisi olmuyor. İnternette biraz araştırdım ama pek bir şeye rastlamadım. (Huyumdur bir yere yazmadan önce araştırırım.) Hatta bugün oyun esnasında ekranda baya karıncalanma oldu. Görüntü kapandı normalde 2-3 saniye içerisinde açılırken bu sefer karıncalanma oldu. Biraz bekleyince tekrar görüntü geldi. Sorun nedir sizce? Kablo? Monitör? PS4? Aklıma aslında FPS ve Hz uyuşmaması geldi. Mantıklı mı değil mi emin değilim. Yardımlarınızı beklerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı