PS4 satıp Xbox Series S almak

Evet kırınca kırmadan önceki fiyatının yarısından fazlası gidiyor.

Neye göre kime göre kim demiş kim nereden uydurmuş böyle bir şeyi?
Kırdırmanın geri dönüşü yok sanırım o yüzden satarsa iyi fiyata satamaz.

Kırdırmanın geri dönüşü var konsolu her açtığında Jailbreak yapman lazım.
Şimdi baktım PS4'üm oyunlarıyla beraber sıfır 10k ediyor fiyatım 6.250ydi 8500'e çıkardım son 8'e bırakıcağım çünkü beim Xbox'a para çıkması lazım.

8.5k ya Pro olsa bile satamazsın o paraya 2. el PS5 dijital kovalanıyor.

Kuzeninle PS kardeşliği yaparsan popüler oyunları indirimli almış olursun. Yoksa, Game Pass'te istediğin popüler oyunlar yok maalesef. Belirli oyunlar getiriyorlar. Microsoft'un sahip olduğu firmaları ve kendi oyunları olur ancak popüler olarak. GoW, GTA vb. oyunlar olmaz. Yani işin özü Game Pass'e dahil yüzlerce oyuna erişim sağlayabilirsin ama popüler oyunlara yine çok paralar dökmen gerekir. O yüzden PS kardeşliği daha avantajlı oluyor. XB'ın aynı mantığa sahip bir sistemi vardı fakat kuzeninde PS olduğu için önerim bu yönde.

Kırdırmanın geri dönüşü yok sanırım o yüzden satarsa iyi fiyata satamaz.

Kırdırdıktan sonra konsola restart atarsa Jailbreak gidiyor zaten. Ve kırılabilen sürümde cihazlar normalden çok daha pahalıya gidiyor.

Konuya dönecek olursak, alınabilir. Series S'teki Game Pass avantajı gibisi yok. Hem de 2 aylık kodları 10 TL'ye alırsanız çok kazançlı çıkarsınız.

Oyun Meselesinde, GoW, Pes 21, RDR2, Yok. Ama Gamepass'te Onlarca Güzel Oyun Var, Onları Oynayabilirsin.

@İnanc3 sanırım siz beni yanlış anladınız. Xbox sadece Game Pass sistemini kullanmıyor. Yani Game Pass'te olmayan bir oyunun Xbox'ta olmayacağı anlamına gelmez. Ayrıca şu an 14 Hazirana kadar 200 TL civarı bir ücrete yeni nesil GTA 5 alabilirsiniz. Ve de Xbox Game Pass Ultimate satın alırsanız hem PC'de hem de Xbox'da kullanabilir ve bedava 3 aylık Discord Nitro, 3 aylık YouTube Premium deneme süresi gibi avantajlardan yararlanabilirsiniz.

Son düzenleme:
şimdi baktım ps4 üm oyunlarıyla beraber sıfır 10k ediyor fiyatım 6.250ydi 8500 e çıkardım son 8 e bırakıcağım çünkü beim xbox a para çıkması lazım
O fiyata satmanız imkansız. PS4'ünüz pro değilse satabileceğiniz maksimum fiyat 4-4.5 bin. Bu da iyimser bir fiyat bu arada. Zaten kimse daha düşük fiyata Series S alabilecekken 9 senelik cihaza 2700 TL fazlasını vermez.

Şimdi baktım PS4'üm oyunlarıyla beraber sıfır 10k ediyor fiyatım 6.250ydi 8500'e çıkardım son 8'e bırakıcağım çünkü beim Xbox'a para çıkması lazım.

Diğer arkadaşların dediği gibi o fiyata satamazsın. Çok fazla oyun yoksa bana aldığınız oyunların adlarını atabilir misiniz? Ayrıca oyunları dijital olarak mı CD olarak mı aldınız. Ona göre de fiyat artışı/azalışı yaşanabilir.

Kırdırdıktan sonra konsola restart atarsa Jailbreak gidiyor zaten. Ve kırılabilen sürümde cihazlar normalden çok daha pahalıya gidiyor.

Konuya dönecek olursak, alınabilir. Series S'teki Game Pass avantajı gibisi yok. Hem de 2 aylık kodları 10 TL'ye alırsanız çok kazançlı çıkarsınız.

Oyun meselesinde, GoW, PES 21, RDR2, yok. Ama Game Pass'te onlarca güzel oyun var, onları oynayabilirsin.

10 TL'ye nereden bulabilirim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı