Yani bütçem örnek gösterdiğim üründeki gibi. Daha uygun bir ürün için kastetmiştim zaten ama miktar olarak net bir şey söylersem yaklaşık 3400 falan diyebilirim.Bütçenize göre yönlendirebilirim.
Son düzenleme:
Yani bütçem örnek gösterdiğim üründeki gibi. Daha uygun bir ürün için kastetmiştim zaten ama miktar olarak net bir şey söylersem yaklaşık 3400 falan diyebilirim.Bütçenize göre yönlendirebilirim.
Yani bütçem örnek gösterdiğim üründeki gibi. Daha uygun bir ürün için kastetmiştim zaten ama miktar olarak net bir şey söylersem yaklaşık 3400 falan diyebilirim.
Teşekkür ederim bilgilendirme için, teşhir ürünü sakıncalı mı değil midir ama?![]()
Sony PlayStation 4 Oyun Konsolu Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Sony PlayStation 4 Oyun Konsolu en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Sony PlayStation 4 Oyun Konsolu incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Buna da bakabilirsiniz sizi japon mağazısınada yönlendirebilir ama yurt dışı kargo var mı bilmiyorum bu arada 1 sene önce 45.000 yen e almıştım Ps 4 Pro'yu şu an 3.100 TL yani hala ucuz ama maalesef yurt dışı kargo var mı bilmiyorum sizide japon mağzasına yönlendirip mağdur olmanızı istemem.
Teşekkür ederim bilgilendirme için, teşhir ürünü sakıncalı mı değil midir ama?
Teşekkür ederim bilgilendirme için, teşhir ürünü sakıncalı mı değil midir ama?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.