PS4 slim 500 GB nasıl?

Yani bütçem örnek gösterdiğim üründeki gibi. Daha uygun bir ürün için kastetmiştim zaten ama miktar olarak net bir şey söylersem yaklaşık 3400 falan diyebilirim.

Buna da bakabilirsiniz sizi japon mağazısınada yönlendirebilir ama yurt dışı kargo var mı bilmiyorum bu arada 1 sene önce 45.000 yen e almıştım Ps 4 Pro'yu şu an 3.100 TL yani hala ucuz ama maalesef yurt dışı kargo var mı bilmiyorum sizide japon mağzasına yönlendirip mağdur olmanızı istemem.

Buna da bakabilirsiniz sizi japon mağazısınada yönlendirebilir ama yurt dışı kargo var mı bilmiyorum bu arada 1 sene önce 45.000 yen e almıştım Ps 4 Pro'yu şu an 3.100 TL yani hala ucuz ama maalesef yurt dışı kargo var mı bilmiyorum sizide japon mağzasına yönlendirip mağdur olmanızı istemem.
Teşekkür ederim bilgilendirme için, teşhir ürünü sakıncalı mı değil midir ama?

Öncelikle rica ederim
teşhir ürünü ise sergilenen ürün demektir. Mağazalar farklı kategorideki ürünlerden bir tanesini açarak ve kullanılır duruma getirerek standa da koyar. O ürünü almak isteyen kullanıcılar teşhir ürününü inceleyerek alacakları ürün ile ilgili bilgi edinmiş olurlar.
Şöyle açıklamış olurum galiba bende bilmiyordum internetten baktım.

Eğer teşhire güvenemem derseniz bunada bakabilirsiniz bu galiba teşhir değil ve diğer PS4 2. el galiba.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı