Çözüldü PS4 Slim aniden kapanıyor

• Konuyu başlatan EA37
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 3.058
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

EA37

Femtopat
Daha fazla  
Yaklaşık 7 yıl önce aldığım PS4 Slim EA FC 24 oynamaya başladığımdan beri ısındığı an kapanıyor ve soğuyana kadar açılmıyor. PS4'ün içini açıp temizledim, birkaç saat oynadıktan sonra yeniden kapanma sorunuyla karşılaştım. Kendi tahminlerime göre sorunun termal macundan (aldığımdan beri değiştirmedim) dolayı olduğunu düşünüyorum, konu hakkında daha fazla bilgiye sahip olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler. :)

Çözüm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Fanların çalışma hızı nasıl? Konsolun ısısına göre fan seviyesini kendi kendine ayarlaması gerekiyor, eğer ayarlamazsa bu gibi sorunlar ortaya çıkabiliyor.

Fanların çalışma hızı nasıl? Konsolun ısısına göre fan seviyesini kendi kendine ayarlaması gerekiyor, eğer ayarlamazsa bu gibi sorunlar ortaya çıkabiliyor.

Fan hızının nasıl olduğuna dikkat etmedim maalesef fakat önceden FIFA 23 oynarkenki seviyeyle aynı çalışıyor gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı