@0-FuRKaN-0 öncelikle şunu söylemek istiyorum PS4'te yeni çıkan oyunları hesap kiralayarak oynayabilirsin haberin olsun ben 2 hafta önce tlou2'yi 7 günlük 28 TL'ye oynamıştım tabii daha sonra daha uygun bir satıcı buldum adam 1 aylığına 40 TL alıyor bence yeni çıkan oyunları bu şekilde oynayabilirsin. Asıl konuya dönersek her şey bütçe ile alakalı ben PS4 Slim alınmaz demiyorum yanlış anlamayın sakın

şevkinizi kırmak istemem yanlışlıkla hani ben sadece bütçeniz varsa Pro tercih ederseniz daha memnun olursunuz onu demek istedim

. İkisi de oyunları sorunsuz oynatıyor ondan yana sıkıntı yok ama performans bakımından Pro daha iyi üstte de yazdığım gibi yani hem şimdi hem de ileride çıkacak oyunlarda daha az sorun yaşarsınız. Ama olur da Slim alırsanız yine herhangi bir sorun olmaz kafanıza takmayın sakın

sonuçta her oyun kötü çalışmıyor bu cihazlarda tamamen oyun yapımcısının kalitesine bağlı. Bir de şimdi alakasız olacak belki ama sizin oluşturduğunuz "PS4 Slim 2000 TL'ye alınır mı?" Konusu içinde cevap yazmak istiyorum, başlıktan dolayı cevabımı oraya değil buraya yazmak istiyorum geçen gün buna benzer bir konu vardı arkadaşın biri kendi konsolunu satmaya çalışırken kavga başlatmıştı(çaktırmayın aynı arkadaş sizin konuya da yazmış siyah fotolu). Öncelikle şunu söylemek istiyorum sakın ama sakın 1TB aşağısına düşmeyin hangi konsolu alıyorsanız alın 1TB aşağısı olmasın ben şu an 1TB kullanıyorum içinde RDR2 ve benzeri birkaç oyun yüklü buna rağmen hafıza Full dolu yani gerisini siz düşünün

, ikinci olarak sakın 500 GB olan cihaza 2000 TL biçen bir yerden alışveriş yapmayın eğer Sahibinden.com üzerinden araştırma yaparsınız 1TB Slim cihazı 1700-1900 TL arasında satan birçok satıcı bulabilirsiniz. Son olarak ise size tavsiyem cihazı bir ev kullanıcısından satın almanız yönünde ben dükkanlarda satılan konsolların illa sorunlu olduğunu ya da Cafe çıkması olduğunu söylemiyorum ama ev kullanıcısından daha temiz ve daha ucuz cihaz bulabilirsiniz bence özellikle Facebook'ta PlayStation gruplarına katılın oralardan bulabilirsiniz bence ya da başka forumlardan bakabilirsiniz bu tamamen size kalmış sadece satın alırken dikkatli olun tongaya gelmeyin ve mümkünse satın almaya giderken yanınızda PS4'ten anlayan birini götürün. Eğer tanıdık vb. yoksa bu konuda yardımcı olabilecek kendiniz öğrenmeniz lazım nasıl kontrol edileceğini, ben bunun için
@Furkan17TR hocamı taglıyorum kendisi daha iyi biliyor bu tür konuları eğer cevap verirse bu konu hakkında güzel olur(ps alırken dikkat edilmesi gerekenler). Bu yazdıklarıma son bir şey eklemek istiyorum; illa PS4 Slim almak zorunda değilseniz PS4 fat mat kasada bakabilirsiniz çünkü fiyatları daha uyguna gelebiliyor çoğunlukla mesela geçen gün bulunduğum grup birisi 1500 TL'ye satıyordu mat kasa cihazını eğer sizde bu fiyata veya daha azına satan birini bulursanız düşünebilirsiniz aman dikkat edin parlak kasa almayın çok sıkıntısı, bazıları parlak kasa PS4'e mat kapak takıyorlar buna karşıda dikkatli olun bunu nasıl anlarım diyecekseniz konsollarda cuh numarası mevcut bu numaranın 1216B olmasına dikkat edin. PS4 fatler Slim'den daha eski olduğu için daha çok yıpranmış olabilir bu konuda dikkatli olun eğer kullanan adam gözü gibi baktıysa herhangi bir sorun olmaz. Şimdilik aklıma gelen şeyler bunlar eğer aklında bulunan herhangi bir soru varsa çekinmeden yaz

.