PS4 Slim hala alınır mı?

Endlast

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. PS4 Slim almayı düşünüyorum. Yeni çıkacak oyunları oynayıp oynayamamam beni çok ilgilendirmiyor. Lakin FIFA serisinin tahmini kaç yıl daha çıkacağını merak ediyorum. Yeni çıkacak olan oyun serilerinde beni ilgilendiren tek oyun FIFA. Görüşlerinizi merak ediyorum.

Merhaba. PS4 Slim almayı düşünüyorum. Yeni çıkacak oyunları oynayıp oynayamamam beni çok ilgilendirmiyor. Lakin FIFA serisinin tahmini kaç yıl daha çıkacağını merak ediyorum. Yeni çıkacak olan oyun serilerinde beni ilgilendiren tek oyun FIFA. Görüşlerinizi merak ediyorum.

FIFA daha ne kadar çıkar bilemiyorum ama. PS4 Slim halen daha taş gibi makine ve önümüzdeki 7 8 senede taş gibi makine olmaya devam eder.

Sıfır alınmaz ikinci el uygun fiyata bulursan alabilirsin fakat benim tercihim PS4 yerine Xbox Series S olurdu hem yeni nesil bir konsol hem de PS4 ile arasında çok bir fiyat farkı yok.

Alınır FIFA serisi büyük ihtimalle maksimum 2 sene daha çıkar Sony desteği kesince çıkmayı bırakır. Zaten PS4 ün taş gibi bir çok oyunu var hala alınabilir 2. El alırsan fan sesine bak bazıları rahatsız edici olabiliyor.

Series S daha mantıklı, PS4'e bu saatten sonra para gömmek pek akıllıca olmaz.
Alabiliyorsan xbox series s al,hem fifayi yeni nesil grafikle oynarsın.
Sıfır alınmaz ikinci el uygun fiyata bulursan alabilirsin fakat benim tercihim PS4 yerine Xbox Series S olurdu hem yeni nesil bir konsol hem de PS4 ile arasında çok bir fiyat farkı yok.
hocam ps4 kontrolcüsü benim için daha ergonomik geliyo xboxun kontrolcüsü bana hiç alışkın gelmiyor tek sorunum o :(

20 yıldır PS kullanıyorum, Xbox kontrolcüsüne alışmak zor değil. PS4 alırsan güncel oyunlar zaten gelmiyor, birkaç seneye destek de kesilir. Series S güncel oyunları almaya devam edecek, "kontrolcüye alışamam" diye sonradan pişman olmayın.

20 yıldır PS kullanıyorum, Xbox kontrolcüsüne alışmak zor değil. PS4 alırsan güncel oyunlar zaten gelmiyor, birkaç seneye destek de kesilir. Series S güncel oyunları almaya devam edecek, "kontrolcüye alışamam" diye sonradan pişman olmayın.
Bir yandan haklısınız hocam da dışardan alışması çok zormuş gibi görünüyo

Fifa tarzı oyunlar için Series S daha uygun. PS4 eski nesil Fifa'yı oynatırken Series S yeni nesil versiyonu oynatıyor. Ayrıca başlarda zor gelecektir fakat süre geçtikçe Xbox kontrolcüye alışmamak için sebep yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı