PS4 Slim hala alınır mı?

Pro'nun alınacak bir tarafı yok bence. Zaten Pro'ya çıkan tüm oyunlar diğer modellere de çıkacak. Pro'ya 60 FPS çıkıp da Slim'e 30 FPS çıkacak AAA oyun da olmayacak. Pro'ya boşa para vermeye gerek yok. Slim alıp geçmek gerek bu dönemde. PS5'e çok kalmadı zaten.
 
Hala alınır. PS5 zaten 3000-3500 TL gibi fiyatlarla piyasaya çıkar. Zaten daha çıkmasına 2 yıl falan var. Fakat ben Xbox One tercih ederdim. PS4 exclusive oyunları 470 TL gibi fiyatlarla satılıyor. Xbox One'da ise EA Access ve Gamepass gibi güzel abonelik sistemleri var. Gamepass 60 TL çok demeyin. Zaten sıklıkla indirime giriyor ve 10 TL'ye falan alıyorsunuz. Bunun yanında neredeyse her oyunu kapsayan bir kütüphanesi var. Fakat Xbox'ın tek sıkıntısı Xbox Live üyeliğinin pahalı olmasıdır. Aylık 60, 3 aylık 180 ve yıllık alırsanız 450 TL ödemeniz gerekiyor. PS4'te ise çok daha ucuz.
 
Xbox’ a 5 kuruş para vermezdim, aynı şekilde PS4 Slim veya Pro’ ya da. Nedeni basit, PS cephesinde PS5’ in çıkmasına az kaldı. Xbox cephesinde ise ben Xbox’ ta bir konsol havası göremiyorum. Xbox’ taki yüksek ihtimal almak isteyeceğim çoğu özel oyun artık Windows’ a da çıkıyor. Mesela Forza gibi. Neden ben gidip konsol alayım? Zaten bence özel oyun konusunda Xbox yetersiz, PS’ ye rakip olacak düzeyde değil.
 
Ben 2018 Kasım'da Black Friday'de aldım yeni ve hiçbir sıkıntısı yok. Ayrıca oyun fiyatları epey uygun, özellikle PS Store'de. Tavsiye ederim.
 
2. El temiz bir tane alin bulabilirseniz. PS5 ciktiktan bir kac ay sonra satip, ustune para koyup PS5 alirsiniz. Ben boyle yapmayi dusunuyorum eger PS4 oyunlari PS5'te calisirsa.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı