PS4 Slim mi? Xbox One S mi?

ustakardeş

Kilopat
Arkadaşlar ben de bir PC var piyasa değeri 3500 -4000 civarı ekran HD Graphics 2000 doğru düzgün oyun kaldırmıyor yeni ve iyi bir ekran kartı ise 1000 TL üstü ben de oyun konsoluna yöneldim PC'yi satıp oyun konsolu almayı düşünüyorum bana akıl verir misiniz hangisi daha iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bizzat Playstation 1 den beri oynuyorum ve bana kalırsa playstation 4 slim almanı öneririm ama bu piyasada biraz fiyatlar pahalı. Eğer bulabiliyorsan ikinci el temiz bir cihaz bul bu sana daha iyi olur. Ayrıca eğer CD'li olarak oynuyacaksan CUH-A model almanı öneririm.

Exclusive oyun üstünlüğü Playstation 4'te olduğu için, onu almanı tavsiye ederim. Ha exclusive oyunları önemsemiyorum diyorsan Xbox One S daha iyi performans veriyor.

biraz daha beklemeni tavsiye ederim yeni konsollar yolda, Beklemem dersen xbox forza hariç pek kendine özgü konsol aldıracak oyunları yok PS4 slim senin için daha iyi olacaktır oyun yelpazesi daha geniş (Kendine özgü oyunlar olarak god of war, last of as, dayzgone vb.)

one x yada one s al Microsofta game pass leri olsun online oynamakda ucuz God of wara falan takilma derim o oyun sana ztn 33 saatlik bi oyun zamani koymuş 33 saatde bitirirsin kütüphanende durur ztn o pcyi satatsan simdi konsollar indirimde birde 4k monitör alırsan tadından yenmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…