PS4 Slim nereden alınır?

Nasıl da yanlış bilgi veriyorlar...
PS4 fat daha az ısınıyormuş... PS4 Slim ve Fat'in işlemci ve GPU konumu aynı mı? Eline koyunca hissetmemen ısınmıyor demek değil.
PS4 Slim, 2 kat daha az güç tüketir ve daha az ısınır. Buyurun gidin açın siteleri bakın.
PS4 fat kullanıcısı olarak tavsiye etmiyorum. Slim kasa en stabili.

Yanlış bilgi mi eminminiz? İnternetteki yanlış bilgilere bakmayın Sony Slim kasayı para koparmak için üretmiş ısınması çok fazla küçük kasa olduğu için fan sesi PES 21 de bağırıyor diğer oyunlarda normal sayılır.

Tüm siteler yanlış bilgilendiriyor bir sen doğru biliyorsun zaten.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2.5 yıllık cihaz almışsın, sorun senin cihazında. Sıfır Slim kullanan birçok kişi gördüm ve gayet stabil, sessiz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

2.5 yıllık cihaz almışsın, sorun senin cihazında. Sıfır Slim kullanan birçok kişi gördüm ve gayet satbil, sessiz.

2. el aldım ben aldığımda 1.5-2 yıllık falandı temizlerim sürekli aldığımdan beri aynı ısınması.

2.5 yıllık cihaz almışsın, sorun senin cihazında. Sıfır Slim kullanan birçok kişi gördüm ve gayet stabil, sessiz.

Kullanıcı deneyimi Slim kasa kullandınız mı? Merakımdan soruyor.
Nasıl da yanlış bilgi veriyorlar...
PS4 fat daha az ısınıyormuş... PS4 Slim ve Fat'in işlemci ve GPU konumu aynı mı? Eline koyunca hissetmemen ısınmıyor demek değil.
PS4 Slim, 2 kat daha az güç tüketir ve daha az ısınır. Buyurun gidin açın siteleri bakın.
PS4 fat kullanıcısı olarak tavsiye etmiyorum. Slim kasa en stabili.

Fat kasanın neresi ısınıyor söyleyin baktım kuzenimin cihazına hiçbir yerinde ısınma yok saatlerce oynayınca sadece üstündeki serinlik gidiyor eli yakmıyor bile 40 derece anca vardır. Fat kasanın arkasındaki hava boşlukları çok fazla ve fanıda kocaman. Fat kasa varmış sizde değerini bilin.

Benimki 2.5 yıllık cihaz temizliğini yapıyorum üst kapağını kaldırıp. Fan sesi GTA 5'te ve god of warda kabul edilebilir bir düzeydeyken PES 21 de cihaz bağırıyor normal mi? Bir de altı çok ısınıyor oyunlarda sütü kaynatırız ya sıcak tencere gibi oluyor tahtayı bile ısıtıyor ve YouTube açayım 5 dakika sonra yavaş yavaş ısınmaya başlıyor yardımcı olursanız sevinirim.
PES21'de ve FIFA'da normal çalışıyordu bende. Tek sorun GTA5 Online'da şehir içinde kasmasıydı. Fanlı stantlar oluyor dik pozisyonda, onlardan almanız iyi olabilir. Benim cihazım o kadar ısınmıyordu altı da normaldi, belki de koyduğum yerden kaynaklıdır (buz beyazı kaplamalı düz bir masam var sürekli soğuk oluyor). Ama en iyi tavsiyem Termal macun yenilemen ve fanı yağlaman olur, fazlasıyla etkisini görürsün.

Bende Slim kullanıyorum Slim kasayı tavsiye etmiyorum.

Benimki 2.5 yıllık cihaz temizliğini yapıyorum üst kapağını kaldırıp. Fan sesi GTA 5'te ve God of War'da kabul edilebilir bir düzeydeyken PES 21'de cihaz bağırıyor normal mi? Bir de altı çok ısınıyor oyunlarda sütü kaynatırız ya sıcak tencere gibi oluyor. Tahtayı bile ısıtıyor ve YouTube açayım 5 dakika sonra yavaş yavaş ısınmaya başlıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Pes 19 vardı bağırmıyordu öyle ya.

Elini koyduğunuzda ısı gelmemesi ısınmıyor demek değil...
GPU ve CPU yerleştirmeleri farklı.
Elini bir PC kasasına koyduğunda sıcak değil diye GPU ve CPU ısınmıyor mu?

Pes21'de ve FIFA'da normal çalışıyordu bende. Tek sorun GTA 5 Online'da şehir içinde kasmasıydı. Fanlı stantlar oluyor dik pozisyonda, onlardan almanız iyi olabilir. Benim cihazım o kadar ısınmıyordu altı da normaldi, belki de koyduğum yerden kaynaklıdır (buz beyazı kaplamalı düz bir masam var sürekli soğuk oluyor). Ama en iyi tavsiyem termal macun yenilemen ve fanı yağlaman olur, fazlasıyla etkisini görürsün.

Ya salonda bir kere denemiştim beyaz yuvarlak masaya koyup biraz fark etmişti sanki masayla alakalı olabilir mi? Sonuçta tahta iletken değil.

Slim kasayı keşke üretmeselerdi fat kasayı alıp geçerdim internetteki kulaktan dolma bilgilere inanıp lanet Slim kasayı aldım ailem satmama izin vermez yoksa Slim'i satıp fat alırsım hem de fat kasalar daha ucuz.

Neye göre ısındığını anlıyoruz o zaman fat kasalarda? Isınsa bile Slim kadar ısınmıyorlar PES 21 hariç fan sesi fat kasadan az diyebilirim.

Hala hiçbir dayanak, bilgi olmadan laf atmaya devam ediyorsunuz. GPU, CPU konumlandırması nedir diye bir araştırın. Fat ısınmıyormuş...
Artık yazmayacağım çünkü dayanaksız bir şekilde sadece "Keşke Fat alsaydım." diyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı