PS4 Slim ve PS4 Pro farkları nelerdir?

muratsahin9

Kilopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, Playstation 4 almayı düşünüyorum ama slim modeli ile pro arasında internette izlediğim videolarda ciddi bir fark var mı göremedim. Aradaki fiyat farkıyla oyun almak mı daha mantıklı olur yoksa Pro almak için fark değer mi? 4K televizyonum yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
4K 30 FPS oyun deneyimi sunuyor. Sony kendi yaptığı oyunlar sadece geçerli bir seçenek. Diğer oyun firmaları sunulan donanıma 4K 60 FPS yada 30 FPS oyun yapmanın zor olduğunu zaten söylüyorlar. Film izlerseniz 4K 60 FPS sunuyor. Ayriyeten Pro için bazı oyunlarda belirli ayarlar sunuyorlar.
PS4 Pro, PS4 Slim ve PS4 karşılaştırması - LOG

PS4 Slim normal PS4'ün daha ince halidir. PS4 Pro ise 4K ve 60 FPS desteği sunan en güçlü PlayStation.
Peki bende 4K televizyon yok yakın zamanda almayı da düşün müyorum? YouTube daki videolara ve grafik karşılaştırmalarına bakınca arka taraftaki kenar yumuşatmaları daha detaylı bunun için aradaki fiyat farkını vermeye değer mi? Yoksa o parayla oyun almak mı daha iyi olur buna karar veremiyorum.

4K çözünürlük desteği var diye 4K'da oynamak zorunda değilsiniz. 1080p çözünürlükte 60 FPS oyun desteği de bulunmakta. Aradaki farka değer. Sonuçta daha akıcı bir şekilde oyun oynayacaksınız.
İşte merak ettiğim bu mesela benim kendi kullandığım telefon LG Q6 ve yeğenimde Xperia Z5 Compact var. İnjustice 2 oyununu iki telefonda da oynadım benimkinde fps bariz belli ediyor düşüklüğü sanki az bir gecikme oluyor ama Z5 de oynadığım karakter benle aynı anda hareket ediyor. Bu olay iki konsol arasında da böyle mi onu merak ediyorum bundan 4 ay önce birkaç gün Slim kullandım ama hatırlayamıyorum performansını.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı