PS4 Slim'de ısınma veya kasma sorunu var mı?

Yorumun için teşekkür ederim :) Tek kollu yanında gta 5 olan slim alıp 2. El kol alma düşüncem vardı fakat güvenemiyorum 2. El kola. İndirime girince alacağım oyunları. Xbox’ı kırdığımdan online oynayamıyorum. Ps’i almak istememin asıl sebebi online oynamak. Hamamböceği hakkındaki uyarı için de ayrıca teşekkürler :)
2. el kol almanızı önermem, çünkü kolları kullandıkça şarjın dayandığı süre azalıyor. Birde kolların içinde birçok donanım var; hoparlör, hareket sensörü, vb şeyler sert düşmelerde bozulabiliyor. O yüzden 0 kollar için en iyisidir. Oyunları indirimde alın ancak PS Plus indirime çok girmez zaten aylık 180₺ gibi uygun bir fiyatı var.

Tarafsız biri olarak hem ps4 slim hemde ps4 pro kullanmış biri olarak ps4 slim de kasasında belirgin bir ısınma oluyor. Ama bu ısınmadan bi zarar gelmedi. Fps olayına takmaya gerek yok. Tabi bazı oyun sahnelerinde bazen fps düşmesi oluyor. Ama oyunda öyle pek pc gibi rahatsız etmez. Benim tavsiyem ps4 pro'dur.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı