PS4 Tavsiyesi

serhat_e7

Hectopat
Arkadaşlar,
öncelikle merhaba ve iyi forumlar.
PS4 almak istiyorum. Araştırdım bayağı bir.
"Hangi versiyonu iyi hangisinde sorun var, en son sürüm şu ve şuradan sorunsuzca alınabilir, şu garantili olması gerekir? Kaç GB'lık versiyonu iyidir? 1 TB almak istiyorum. Paket şeklinde yanında oyunla birlikte satılanları almak mantıklı mı?" falan gibi bir sürü şey okudum.
Aklımı çok karıştırdı bunların tümü. Ben de bir konu açıp sormak istedim.
Bunların hangisine dikkat etmeliyim, genel olarak bu konuların cevapları nelerdir? Yardımcı olursanız sevinirim.
+ Bir de monitör alacağım. Monitörde oynamayı düşünüyorum. Yani evdeki TV'ler müsait olmuyor çok fazla. Monitör öneriniz de varsa alabilirim =)

Toplam bütçem 2500 TL'yi kesinlikle geçmemeli. Ve ben bunu 2000'e ne kadar yaklaştırırsam o kadar iyi.

Şimdiden teşekkür ederim, tekrar iyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kahraman konsolda Sony garantili 1TB + 2.kol + bir oyun (örnek Gta 5) 1800 TL gibi bir fiyat. 1TB seriyi öneriyorum hatasız seri :)

Ben de playstation 4 var 500 gb 2.kollu ve 4 oyun 2 bine patladı. CUH 1116a modelini almalısınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hatasız seri son sürüm sanırım. O da Cuh-1216a mı?
Kahraman konsol güvenilir midir? Ben mesela aldığım elektronik bir ürünün kesinlikle açılmamış olmasını isterim. Böyle şeylere dikkat ediyorum =)

PS4 Serisine bakıcak olursak ilk parti serileri Bazıları Mavi Işık hatası verdi 1116a olmasına dikkat edin..
Eğer sürekli oyun alıp oynucaksanız ve bitirdikten sonra Silmiye"cekseniz 1TB Alın. Eğer bitirip Silecekseniz oyunları 500GB Yeterli..
Oyun Paketiyle Birlikte Pahalıya Geliyor malesef..
En önemli konulardan biri"ise Sony garantili Almaktır..

bayadır araştırıyorum son 2 gündür.
en hatasız seri sanırım son seri, 1216 serisi.
ses ve ısınma bakımında da fark ediyorum.
Garantiye gönderdiniz de mi sorun yaşamadınız acaba?

Evet yaşadım Çeşke sony garantisi alsaydım. Göktuğ Emir yaşamadım demiş ihalatcı aldım dediği yerden Sony garantili PS4 veya başka yerden sony garantili alabilirsin veya ihalatcı. bu senin kararın PS4 Elbetteki ısınır Benim PS4 Isınıyor Sonuçta bir makine.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı