Vpn in bir yöntemi yok muhtemelen ama DNS ayarını bulduysaniz ayarlardan ağ ya basıp internet ayarları internet bağlantısı ni ayarla var ona bas internetinin üstüne gel ve options a bas(ps5 için böyle menüde bir değişiklik yoktur PS 4 için )Merhaba malum Roblox yasaklandı. Ben de VPN ya da DNS ayarları üzerinden Roblox'a girmeyi amaçlıyorum. Bunun nasıl yapılacağını bilen var mı ya da yapılabilir mi? Bildiklerinizi yazarsanız sevinirim.
VPN olmaz belki bölge falan değiştirir Seniz olabilir. DNS de olabilir.Merhaba malum Roblox yasaklandı. Ben de VPN ya da DNS ayarları üzerinden Roblox'a girmeyi amaçlıyorum. Bunun nasıl yapılacağını bilen var mı ya da yapılabilir mi? Bildiklerinizi yazarsanız sevinirim.
DNS olarak ne kullanmamı öneriyorsunuz 1.1.1.1 kullanıyorum şuan.VPN olmaz belki bölge falan değiştirir Seniz olabilir. DNS de olabilir.
Onu bilemiyorum internetten bakabilirsinizDNS olarak ne kullanmamı öneriyorsunuz 1.1.1.1 kullanıyorum şuan.
Lan kablosu var hocam 1.1.1.1 DNS ayarı olarak diyorsanız denedim olmuyor1.1.1.1 ile Roblox'a giriliyor mu?
Ve Ethernet kablosu lazım mı?
Lan kablosu var hocam 1.1.1.1 DNS ayarı olarak diyorsanız denedim olmuyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.