PS4 V2 kol bilgisayarda kullanılır mı?

DS4Windows ile çatır çutur kullanırsın. Ben kullanıyorum. Yorumu daha sonra detaylandıracağım.

Ben de yaklaşık 2 ay önce gözümü DS4 v2'ye dikmiş deli gibi araştırma yapıyordum. Bayağı bir çakma/orjinal ayırt etme videosu izledikten sonra Amazon üzerinden satın aldım. 500 TL civarına. Ürün çok şükür orjinaldi.

Gelelim bilgisayara bağlama kısmına. İlk bağlamaya çalıştığımda şu sorunla karşılaştım. Evet DS4'ü bağlanma moduna aldım ve cihaz ekle kısmında üzerine tıkladım. Bağlandı. Ama bir anda cihaz kendini kapattı. Geri açtığım anda yine bağlanıp kendini kapatıyor. Sonra yine Bluetooth ayarlarında cihazı kaldırıp tekrardan bağlanma modunu açıp cihaz ekle kısmından bağladım ve oldu. Cihazı kaldırmadığım müddetçe hiç bağlanma sıkıntısı yaşamadım. DS4'ün düğmesine bastığım anda şık diye bağlanıyor. Cihazı kaldırdığım zamanlarda da tekrar 3-4 dk uğraşıp cihaz kaldır/cihaz ekle yaparak bağlıyorum. Çok zamanımı almıyor.

DS4Windows'a gelirsek. Bağlamadan önce veya sonra açabilirsin programı. Ben önce açıyorum. DS4'ü bağladığım anda program algılıyor. Program bilgisayarın sizin cihazınızı Xbox Controller gibi görmesini sağlıyor ve program açık şekilde girdiğiniz oyunlarda cihaz Xbox kontrocüsü olarak gözüküyor. Bu pek sıkıntı değil. 2dk. Lık iş. Programdan istediğin ayarı (tuş atama, ışığın rengi vs.) Yapabilirsin.

Steam'de kullanmaya gelirsek. Cihaz bilgisayara bağlı şekilde çalışa dursun. Bu kısımda standart olarak beyaz bir ışık yanar cihazda. Sonra Steam'e giriş yapın. Otomatik olarak PS4 kolu olarak algılar. Eğer Steam üzerinden bazı ayarlara (renk, titreşim vs.) Ulaşmak istersen de Steam'i geniş ekran moduna al.

Cihazdan çok memnunum R2 ve L2 tuşlarında hiç ölü bölge yok. Genellikle yarış simulasyonu ve futbol oyunlarında kullandım ve The Witcher 3'ü onunla bitirdim. Tek kelime ile harika.

Umarım yardımcı olmuşumdur. İyi günler. @Umutcengz

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı