PS4 ve PS5'te GTA 5 Online oynamak için hangi sürüm alınmalı?

Satalife

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar kardeşimde PS5 var bende ise PS4. Beraber GTA 5 Online oynamak istiyoruz, hangi sürümünü almamız gerekiyor? Story kısmı şart değil online oynasak yeterli.

Arkadaşlar kardeşimde PS5 var bende ise PS4. Beraber GTA 5 Online oynamak istiyoruz, hangi sürümünü almamız gerekiyor? Story kısmı şart değil online oynasak yeterli.
Aynı sürüm. Beraber oynayabiliyorsunuz eklediğiniz zaman.

Online oynamak için gta 5 lazım aldıktan sonra bir ps+ üyeliğiniz var ise online oynanıyor veya mağazadan ayrı olarak gta5 online şekilinde satılan parçayı almanız lazım. Sonrasında beraber oynayabiliyorsunuz.

PS5 için her ikisi de olur, ama PS4 için mecbur PS4 versiyonunu almanız gerekir diye biliyorum. Mesela bende şöyle birşey olmuştu. Arkadaşımda PS5 var bende PS4 Pro var. Aramızda PS kardeşliği var. Arkadaşım PS5 için FC24 aldı. Bende PS4 versiyonunu oynayabiliyorum. GTA'da da öyle bir durum olabilir.

bu bir oyun veya uygulama değil oyuna yansıyan bir olay online girmeni sağlıyor.
Ama açıklamada yazmıyor öyle bişey. Oyun gerektirir ibaresi ben görmedim. Sadece PS5 için olduğundan giremiyor olabilirsin. Ekran fotoğrafı gönderiyorum. Orada PS5 ve PS4 yazması gerek. Bu sadece PS5 için. Kardeşin PS5'de denedi mi?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-10-29 215715.png
    Ekran görüntüsü 2024-10-29 215715.png
    101,9 KB · Görüntüleme: 44
o halde nasıl iade edeceğim
İade alınmıyor diye biliyorum. Bir deneyin gta online girmeyi.

Ama açıklamada yazmıyor öyle bişey. Oyun gerektirir ibaresi ben görmedim. Sadece PS5 için olduğundan giremiyor olabilirsin. Ekran fotoğrafı gönderiyorum. Orada PS5 ve PS4 yazması gerek. Bu sadece PS5 için. Kardeşin PS5'de denedi mi?
bunu değil de ps4 versiyonuda var çünkü bunun onu almış olabilir ?

inan ki çok kafam karışık, ikimiz de farklı şehirlerde yaşıyoruz zaten bende sorunu tam olarak anlayamadım birde ss paylaşıyorum sanırım bu

Dosya Ekleri

• yjyjyj.png
    yjyjyj.png
    214,6 KB · Görüntüleme: 45

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı