PS4'te GTA Online için GTA 5 + GTA Online almak zorunlu mu?

poyrzmc

Decapat
Yer
Esenyurt
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ3 14100F İşlemci | MSI PRO H610M-E Anakart | AMD RADEON RX6700 XT 12 GB Ekran Kartı | LEXAR THOR 2X8 DDR4 3200MHZ Ram | CRUCİAL 500 GB P3 SSD | APACER PANTHER 240 GB SSD | EVEREST X-RACER PEAK 600W PSU | EVEREST X-RACER PEAK Kasa

Rane Twelve MK2 | Reloop Elite Mixer | JBL 305P MK2
Meslek
Turntablist/DJ
Herkese iyi akşamlar, PS4'te GTA 5 Online oynamak için extra Online paketi almak zorunlu mu, PS Store'de Online paketini bulamadım sadece PS5 için var? PS4 içinde GTA Online criminal Enterprise başlangıç paketi buldum, onu almam gerekiyor mu?

Dediğim gibi düz pakette olması lazım zaten.

Fakat açıklama kısmında yazmadığı için 100 lira daha yüksek olan paketi önerdim üstün körü bakıp.

Hocam PS App uygulamasında 600 olarak gösteriyor direkt konsoldan PS Store'ye girince 201 gösteriyor satın aldım 201 TL'ye yarında PS Plus alacağım

Pro'da kasmadığını biliyorum maalesef Slim kasa. Soğutucu kullanmıyorum.
Hocam benimkide slim kasa altine birkaç oyuncak parçası koyarak yükseltiyoruz öyle yaparak azda olsa sıcaklığı düşürebilirsiniz vantilatorunuz varsa vantilatöru konsola cevirebilirsiniz cok çözümü var buzda koyabilirsiniz dobenin soğutucu aparatları var onlardan alabilirsin

Hocam benimki de Slim kasa altine birkaç oyuncak parçası koyarak yükseltiyoruz öyle yaparak az da olsa sıcaklığı düşürebilirsiniz vantilatorunuz varsa vantilatöru konsola cevirebilirsiniz cok çözümü var buzda koyabilirsiniz dobenin soğutucu aparatları var onlardan alabilirsin.

Hocam soğutucu linki atabilir misin yükseltmek demişken cihazın altında havalandırma yeri yok yükseltmek fayda sağlar mi?

Hocam soğutucu linki atabilir misin yükseltmek demişken cihazın altında havalandırma yeri yok yükseltmek fayda sağlar mi?
Hocam plastik ısınınca içinde etki eder o yüzden yukseltin diyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı