Aynı sürüm. Beraber oynayabiliyorsunuz eklediğiniz zaman.Arkadaşlar kardeşimde PS5 var bende ise PS4. Beraber GTA 5 Online oynamak istiyoruz, hangi sürümünü almamız gerekiyor? Story kısmı şart değil online oynasak yeterli.
Online oynamak için gta 5 lazım aldıktan sonra bir ps+ üyeliğiniz var ise online oynanıyor veya mağazadan ayrı olarak gta5 online şekilinde satılan parçayı almanız lazım. Sonrasında beraber oynayabiliyorsunuz.Arkadaşlar kardeşimde PS5 var bende ise PS4. Beraber GTA 5 Online oynamak istiyoruz, hangi sürümünü almamız gerekiyor? Story kısmı şart değil online oynasak yeterli.
https://store.playstation.com/tr-tr/concept/201930 bunu satın aldım fakat benim kütüphanede görünmüyorAynı sürüm. Beraber oynayabiliyorsunuz eklediğiniz zaman.
bu bir oyun veya uygulama değil oyuna yansıyan bir olay online girmeni sağlıyor.https://store.playstation.com/tr-tr/concept/201930 bunu satın aldım fakat benim kütüphanede görünmüyor
o halde nasıl iade edeceğimbu bir oyun veya uygulama değil oyuna yansıyan bir olay online girmeni sağlıyor.
Ama açıklamada yazmıyor öyle bişey. Oyun gerektirir ibaresi ben görmedim. Sadece PS5 için olduğundan giremiyor olabilirsin. Ekran fotoğrafı gönderiyorum. Orada PS5 ve PS4 yazması gerek. Bu sadece PS5 için. Kardeşin PS5'de denedi mi?bu bir oyun veya uygulama değil oyuna yansıyan bir olay online girmeni sağlıyor.
İade alınmıyor diye biliyorum. Bir deneyin gta online girmeyi.o halde nasıl iade edeceğim
bunu değil de ps4 versiyonuda var çünkü bunun onu almış olabilir ?Ama açıklamada yazmıyor öyle bişey. Oyun gerektirir ibaresi ben görmedim. Sadece PS5 için olduğundan giremiyor olabilirsin. Ekran fotoğrafı gönderiyorum. Orada PS5 ve PS4 yazması gerek. Bu sadece PS5 için. Kardeşin PS5'de denedi mi?
inan ki çok kafam karışık, ikimiz de farklı şehirlerde yaşıyoruz zaten bende sorunu tam olarak anlayamadım birde ss paylaşıyorum sanırım buAma açıklamada yazmıyor öyle bişey. Oyun gerektirir ibaresi ben görmedim. Sadece PS5 için olduğundan giremiyor olabilirsin. Ekran fotoğrafı gönderiyorum. Orada PS5 ve PS4 yazması gerek. Bu sadece PS5 için. Kardeşin PS5'de denedi mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.