PS4 vs GTX 1050 Ti sistem

Hangisi daha uygun

• GTX 1050 Tİ 3000 TL

Oy: 7 46,7%
  • PS4 1400-1600 TL

Oy: 8 53,3%

• Oy verenlerin toplamı
    15

Ræi :)

Hectopat
Daha fazla  
Kararsız olduğum için yazmak istedim çünkü 1400 ile 1600 TL arası bir oyun konsolu alıp mı oynamak yoksa GTX 1050 Ti'li 3000 TL bir sistem mi toplamak? Farklarını söylerseniz sevinirim. Ayrıca PS4 1080p 60 FPS mi veriyor yoksa 720p 30 FPS mi?

Yatarak oyun oynamak istersen PS4 tercihi güzel olur. 1800 TL verip PS4 PRO alırsan 1080P 60 FPS rahat alırsın çoğu oyunda. PC için yoruma gerek yok zaten :)

Ben olsam PS4 Pro değil de PS4 Pro tercih ederim. Ben PC'den geçiş yaptım PRO'ya, tek sıkıntı çektiğim kısım kontrollere alışmak oldu ama alıştım.

Teşekkürler fakat ben günlük hayatımda kullanabilmek üzere pc toplamaya karar verdim ayrıca biraz araştırdım psn plus gibi birşeyi almak lazımmış online oynayabilmek için zırt pırt ona para yetiştiremem

PC'de paran yoksa oyunları korsan oynayabilirsin ama PS4'de korsan olayı yok ve her sene PSN'e üye olmalısın yoksa parasını verip aldığın oyunları online olarak oynayamıyorsun.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı