PS4 vs Kırılmış PS3 vs Xbox 360

hasan bey

Hectopat
Beyler yazın bi konosol almayi dusunuyorum. 1400 param var multi player oyanmayi dusmuyorum. Sadece oyunlarin hikayelrini bitirmek yani story mod oynicam PS4 mu alayim yoksa kırık PS3 mu alayim? Ya da Xbox 360 mi alayim ? Bilgi verirseniz cok iyi olur tesekurler.

Son düzenleyen: Moderatör:
PS4 story ile seni uzun süre götürmez. Bir kaç aya oynayacak oyun bulamazsın. PS3'te hala sürüsüyle kaliteli yapım var. O zamanın teknolojisi multiyi pek desteklemediği içinde hemen hemen her oyun hikaye ağırlıklı zaten.

650 lira kirik yillardir elden ele gecmis konsala para vermektense 2 kati fiyata hd yerine full hd eglence yasamak daha mantikli zaten gorceksiniz teknoloji gelistikce artik butun sistemler geri kaliyor o ps4 deki 8gb ram 3 sene sonra hicbi oyuna yetmicek zaten ozaman ps5 cikicak.

Almadan once PS4 oyun fiyatlarini arastirmani oneririm. Butçe sıkıntısı yaşıyorsan seni biraz uzebilir. Takas ve 2. Elde durum cokta farkli degil bildigim kadariyla.
Kırık PS3 te oyun bollugu var. Super slim modeli kirilmiyor farkli bir sistemle oyun yukleniyor o da sıkıntılı.Fat ve slim kasalara Multiman yukleniyor haliyle butun ps3 oyunlarina erisebiliyorsun.1400 liranin yarisindan azina elde edebilirsin bunu.
Xbox dunyasini hic bilmiyorum.

2.el PS4 alın. 0 alırsanız oyuna para kalmıyor. 2.el site-uygulama-forumlarda 800₺-1000₺ arasında var. Oradan alırsanız belki yanında oyun falan da vardır. 300 TL ile kardeşlik yapan 2-3 kişi ile kardeş olup çatır çatır oynayabilirsiniz.

ps4 almanı öneririm. Bende de ps4 var satın aldığım 5-6 tane oyun var ilerde kırdırmayı düşünüyorum. Gerçekten oyun fiyatları çok pahalı.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı