PS4 vs Nintendo Switch

SmtUcr

Yoctopat
Daha fazla  
Bütçem maksimum ( en fazla ) 8.000 TL bende 2 yıl öncesine kadar PS4 vardı çok memnundum satmıştım ama yine sıfır oyun konsolu almayı düşünüyorum FIFA oynamak için PS4 ve Nintendo Switch arasında kararsızım Nintendo'da FIFA nasıl bilgisi olan var mı?

PlayStation 4'e artık oyun bile çıkıp çıkmayacağı belli değil. 8.000 TL bütçe ile sıfır PlayStation 4 almayı mı düşünüyorsunuz?

Nintendo Switch'in oyunları kur üzerinden alınıyor, çok pahalı.

En iyi seçim hem güncel bir oyun konsolu olduğu hem de Game Pass içerdiği için Xbox Series S olacaktır:

İsteğiniz el konsolu ise Steam Deck bekleyin. Çünkü Nintendo'ya göre çok çok iyi. Uzun zamandır Nintendo kullanıcısıyım ama durum böyle.

İsteğiniz el konsolu ise Steam Deck bekleyin. Çünkü Nintendo'ya göre çok çok iyi. Uzun zamandır Nintendo kullanıcısıyım ama durum böyle.
Steam Deck'in 64 GB'lık en alt sürümünün bile vergisiz fiyatı 7.000 TL. Ayrıca satışı olan ülkelerde bile henüz edinilemiyor. Bu cihaz Türkiye için fiyatı düşmediği sürece bir hayal.

Steam Deck'in 64 GB'lık en alt sürümünün bile vergisiz fiyatı 7.000 TL. Ayrıca satışı olan ülkelerde bile henüz edinilemiyor. Bu cihaz Türkiye için fiyatı düşmediği sürece bir hayal.

Alternatifi olan bir ürün değil. Yapı olarak Nintendo'nun çok önünde. Kos koca Steam kütüphanesi var.

Nintendo'yu ne amaçla almak istiyorsunuz.

Nintendo'yu ne amaçla almak istiyorsf.

Nintendo'yu ne amaçla almak istiyorsunuz?

FIFA oyunu için ve taşınabilir konsol olduğu için.

PlayStation 4'e artık oyun bile çıkıp çıkmayacağı belli değil. 8.000 TL bütçe ile sıfır PlayStation 4 almayı mı düşünüyorsunuz?

Nintendo Switch'in oyunları kur üzerinden alınıyor, çok pahalı.

En iyi seçim hem güncel bir oyun konsolu olduğu hem de Game Pass içerdiği için Xbox Series S olacaktır:

Kararsızım Xbox memnun kalır mıyım?

FIFA oyunu oynadınız mı Nintendo'da?

Son düzenleyen: Moderatör:
FIFA oyunu için ve taşınabilir konsol olduğu için.

Kararsızım Xbox memnun kalır mıyım?

FIFA oyunu oynadınız mı Nintendo'da?
Hayır oynamadım. Ama konsol genel olarak çok kaliteli değil, yabancılar oyuncak niyetine kullanıyor, orada 300 dolar gibi bir fiyatı var.

Benim önerim Xbox Series S almanız. PS4'e göre daha ileriye dönük bir cihaz. PS4 8-9 senelik bir cihaz, 2-3 yıla desteği çekseler kimsenin şaşıracağını düşünmüyorum. Hem Xbox Series S'te Game Pass gibi bir nimet var ki üstüne EA oyunlarını da içeriyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı