PS4 vs PC

howtoSteal

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Kaliteli bir bilgisayar toplayacak durumum yok. O yüzden PS4 almak mı bugünün şartlarında malum yeni oyunlarda çıktı yoksa bir şekilde para bulup PC toplamak mı?

Artık uygun fiyata da pc toplanabiliyor. Karar sana kalmış oynayacağın oyun çoksa ps4 önermem hem ps4 çok ucuz değil ps4 fiyatına güzel bir bilgisayar toplanabilir. Bütçeni söylersen sistem toplayabilirim.

Artık uygun fiyata da pc toplanabiliyor. Karar sana kalmış oynayacağın oyun çoksa ps4 önermem hem ps4 çok ucuz değil ps4 fiyatına güzel bir bilgisayar toplanabilir. Bütçeni söylersen sistem toplayabilirim.
1150 TL'ye CoD BO3'ü , BF4'ü , Fifa 17'yi , Farcry Primal'ı ve önümüzdeki 4-5 yılda çıkacak oyunları sıkıntısız oynatacak bir pc toplayamazsınız. Hele de Dolar ve Euro bu durumdayken. Haydi toplayın görelim. Hodrimeydan.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sizde ps4'ü yanında cod bo3'ü bf4'ü fifa 17'yi far cry primal 'ı 1150 liraya alamazsınız .
Ben onları 1150 tlye alırım demedim ki . Bu oyunları ve önümüzdeki senelerde çıkacak olan oyunları rahat bir şekilde oynatacak makinayı 1150 tl ye alırım dedim. Ama 1150 tl ye bu dediğim oyunları oynatacak bir pc toplayamazsınız

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Buyrun . İleride işlemciyi ve ram' i upgrade ederseniz sizi bi süre idare edicektir.

Dosya Ekleri

• 1150 tl.JPG
    1150 tl.JPG
    66,2 KB · Görüntüleme: 300
Bende bu çelişki de kaldım. Sonuç olsak ps4 aldım çok mutluyum. Yanına Fifa 15, Gta 5 ve rivals aldım birde uncharted hediye geldi gayet de yeterli oldu benim için.

G3258 önermiş (n)(n).

PS4 PC'yi ne ezer nede altında kalır. Şimdi 2-3 sene 30FPS'in altına inmeyecek şekilde sistem biraz zor. Hemde baya zor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı