PS4 vs PS4 Pro vs PS4 Slim

Serpenos

Kilopat
Katılım
15 Ağustos 2014
Mesajlar
3.262
Makaleler
2
Çözümler
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Profil Kapağı
1522193036
Selam. Biliyorum onlarca başlık var bu konu hakkında. Ama hala kafama yatmadı ne alacağım. Takdir edersiniz ki verilen para çok az bir para değil. O yüzden kafamda soru işareti kalmamasını istiyorum. Öncelikle benim ultrada oynayayım gibi bir takıntım yok. Televizyon 1080P ve bunu ilerleyen zamanlarda yükseltmeyeceğim. PS4 Slim şu sıralar indirimde ve çok güzel kampanyaları var. Sorularım ise şunlar:

  • PS4 Slim aldığımda 60FPS oyun oynayabilecek miyim ?
  • PS4 PRO asla Full HD'den yükselmeyecek birisi için gerekli mi ?
  • PS4 ile PS4 Slim arasında fark yok denilecek kadar az. PS4 Slim almak daha mantıklı olmaz mı ?
  • Playstation aldığımda eğer Slim 60 FPS vermiyorsa 30FPS-60FPS farkı bilgisayardaki gibi gözle görünür olacak mı ?
Bu sorular cevaplandığında soru işaretleri tamamen aklımdan kalkacak. Teşekkürler.

Ekleme: Oynayacağım oyunlar Mortal Kombat X ve Fifa 18. Ek olarak belki 1 2 oyun daha alırım ama asıl oyun platformum bilgisayar.
 
Ps4 slim öneririm. Genelde exclusive oyunlar 60fps olarak çıkıyor. Pro modelinde mantık şu şekilde işliyor. Slim modelde 60fps oyun 45-60 arasında ise pro modelinde 50-60arasında oynar. Supersampling modu ile 2k ve altı tvler de biraz grafikte yükselme olacak. Fazla oyun oynamayacaksan proya gerek yok diye düşünüyorum. İyi oyunlar.
 
Grafik delisi biri değilim lakin PRO ile Slim arasındaki fark çok göze batıyor. Çok kararsız kaldım.
 
Hocam valla bende ps4 slim var ve gayet memnunum. Birkaç aydır oynuyorum ve bir sorunum olmadı makinayla. Şimdi media markt fiyatlarına baktım, Pro 1900TL, Slim 1700TL civarı. Yani ben slimi öneririm ama verir parasını pro alırım diyorsan da karar senin tabi. Satın alırken Ne Nerede En Ucuz Akakçe'de gibi karşılaştırma sitelerinden bir fiyat araştırması yapıp en uygununu alman mantıklı olur. Fiyatlarda çok büyük bir oynama olmaz belki ama yine de en ucuzunu almış olursun. Bu arada eğer Mediamarkt'dan alacaksan https://indirimvekuponu.com sitesinde 150TL'lik bir indirim kuponu var kullanabilirsin. İyi oyunlar..
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı