PS4 vs. PS4 Pro

Dediğiniz gibi Exclusive oyunlar için alacaksanız PS5 alın hem geri dönük bir konsol PS4 Exclusive'lerini de oynayabilirsiniz.
Üstad o kadar bütçem olsa emin ol PS5 alır kimseyide yormam. Burada yorum yapsınlar diye, çoğu kişi PS4 pro'nun 4k olmasa bile 1080p'de daha iyi performans verdiğini söylüyor, ben ps4 pro sahibiydim önceden şuan arkadaştan ödünç aldığım ps4 fat kasa var çok fark gördün mü diye sorarsan çok dikkat etmessem gördüğüm birşey yok ama PS5 çıkacak dediğiniz gibi o pahalı geleceği için, Pro bir kaç yıl beni götürür herhalde. Halihazırda hala PS3 oynayanlar bile bol, Nintendo Switch'e bir ara kaydım, eşim tv izlerken ben oyun oynamadığımdan dolayı ama oyunları çok pahalı.

Bence Xbox Series S'i beklemelisin. Hemen hemen aynı fiyata sahipler.
- 2K 120 FPS
- GamePass
de artıları
Xbox kesinlikle bana göre değil dostum. Teşekkür ederim önerin için yinede, konsolda zaten uçuk fpsler çok takıldığım birşey değil fps drop yemeyeyim çok yeterli benim için. PS4 oyun bakımından daha zengin içerik olarak. Gamepass çok önemli değil benim için.

PS4 Slim almanı önermem zira kasmayı başladı artık mezara yol alıyor. PS4 Pro almanı tavsiye ederim.
Anlaşılan biraz daha sabredip hem PS5 çıkınca hemde Ekim ayında vergiler düşünce fiyat durumlarına göre en aşağı bir pro almak daha mantıklı gibi, şuan hali hazırda elimde arkadaştan aldığım ps4 fat kasam var oynadığım oyunları onda oynarım daha sonra PS4 Pro alırım, daha uzun vadeli olur böylelikle.

PS4 Slim almakta saçma. O zaman direkt PS5 alsın.
Bütçem yetmiyor diyor, kafasına silah dayayıp zorla PS5 mi aldıralım?

PS4 alacaksa Slim yeterlidir, hatta bana kalırsa ikinci el Fat almanın bile yeterli olduğunu ilk mesajımda belirtmiştim. Son özel oyununu çıkarmış tozlu raflara yol almakta olan konsolun pahalısını al diyorsun, ben akıl karı değil deyince "Slim almak saçma" diyorsun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı