PS4 vs PS4 Pro

• Konuyu başlatan cxpawf
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 1.506
Hocam ben kullandım PS4 mesela Detroit , RDR 2 gibi hayvansı oyunları oynadım drop ve kaplama sorunu yaşamadım.
Hocam RDR 2 gördüğüm kadarıyla optimizasyon olarak çok iyi. Mesela PS4'de en çok oynadığım oyun Witcher 3. Bazen kaplamalar geç yüklenebiliyor veya kılıç savaşı sırasında hafif kasmalar olabiliyor.

Hocam elimden 3 adet PS4 geçti. Kullandığımdan biliyorum. E-Spor oyunlarında kasma donma gözlemlemedim ama dediğim gibi bazı oyunlarda sorun oluşabiliyor. @kyes

ÖzelliklerPlay Station 4 ProPlay Station 4 Slim
Çözünürlük3840x2160p (4K/UHD)1920x1080p (Full HD)
İşlemci Frekansı2.1 GHz1.6 GHz
Grafik işlemcisiAMD GCN 4.0" Radeon 1.84 TFLOPS
Grafik İşleme Gücü4.2 TFLOPs1.84 TFLOPs
Grafik Frekansı0.91 GHz0.8 GHz
USB Girişi Sayısı32
Diğer BağlantılarOptik Dijital Ses, AUXAUX
Renk SeçenekleriSiyah, BeyazSiyah
Yükseklik55 mm39 mm
Genişlik295 mm265 mm
Derinlik327 mm288 mm
Ağırlık3300 g2100 g
Kaynak: Sony PlayStation 4 Slim (1 TB) - Sony PlayStation 4 Pro Karşılaştırması - Epey

Pro daha detaylı ve 60 FPS oynatabiliyor. Ama 4K TV yoksa pek anlayamazsın o güzelliğini Pro'nun :D. Slim al bence. Benim de 4K TV yok Slim almayı planlıyorum.

4 K TV var ama PS4 var bende.
Hocam ben kullandım PS4 mesela Detroit, RDR 2 gibi hayvansı oyunları oynadım drop ve kaplama sorunu yaşamadım.

Bende PS4 var hiç drop falan olmuyor bir tek GTA 5'de oluyor oda CD'li GTA 5 CD room tozlanmış herhalde onu temizliycez.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı