Ps4 vs Xbox One

Destiny sadece Xbox tarafında var ama PS4 daha üstün donanım bakımından mesela bir oyun Xbox one için 900 p çıkıyor ( Her oyun değil) ama PS4 için 1080 p olarak çıkıyor. Burada karar sana kalmış ama ben olsam hakkımı PS4 ten yana kullanırdım. Şimdiden hayırlı olsun konsolun. :)

Xbox One derim. Windows 10 gelecek. Kinect var. Gelecek özel oyunlar. Ayrıca Xbox One'da artık her oyunu 1080p oynatıyor güncelleme ile. FPS olarak Xbox One daha iyi gözüküyor düşük donanımına göre.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ek olarak:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

1080p olup olmadığını bilmiyorum ama olmasa dahi upscale yapıp 1080p veriyor görüntüyü cihaz.

Titanfall Xboxa özel olduğu için PS4 alırsan oynayamazsın ama şunu unutma PS4'te Türkçe oyun keyfi var. (İnfamous Second Son) Konsola özel oyunlara göre seçersen daha iyi olur. 720p-900p-1080p takıyorsan boşver, 30-60 Fps'de rahat rahat oynarsın.
SONY PS4 500 GB TÜRKÇE PAL PLAYSTATION 4 KONSOL KULÜBÜ - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 202103168
Xbox alıcaksan bunu kaçırma yanında xboxa özel oyunu ile birlikte.
EN GÜZELİ ( BEYAZ) ; EN IYI FIYATA.. SIFIR KAPALI KUTU 9 TAKSIT - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 202081795

Online oynamak istiyorsan PSN Plus şart, PSN Plusta yılda 100-150 liraydı sanırım.

İnternette satıyorlar 3 aylık gibi ama sen bilirsin, 13 yaşındasın zaten bu saatten sonra kredi kartı gelmez, git 1300 liraya xbox al, xboxa özel oyunla birlikti, ürünün yanında kınect var mı bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı