PS4 vs Xbox One?

vecdican

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaslar, ben yenı nesıl konsol alacağım ama kararsız kaldm. Ben konsol aldıgımda sadece oyun oynayacağım. Hangisini almamı tavsiye edersınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
İki konsol arasında bariz bir fark yok. Tatmin edici düzeyde grafik kalitesi ve görünüme sahip. Konsol alırken belirleyici olan yaşadığın ülkeye olan desteği ve o konsola ait oyunlardır. Şöyle birkaç tane örnek koyalım senin için;

Forza Horizon2 (XboxOne)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Halo Master Chief (XboxOne)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Fable Legends (XboxOne)

Ryse: Son Of Rome (XboxOne)

Gelelim Playstation 4 Exclusive oyunlara;

The Last Of Us Remastered (PS4)

Driveclub (PS4)

The Order: 1886 (Ps4

Until Dawn (PS4)

Uncharted 4: A Thief's End (PS4)

Arkadaslar, ben yenı nesıl konsol alacağım ama kararsız kaldm. Ben konsol aldıgımda sadece oyun oynayacağım. Hangisini almamı tavsiye edersınız?

ps4 için öncelikli gelen oyunlar var xbox için gelen oyunlar var. PS ve Xbox savaşını ilerleyen zamanlarda kim kazanır bilmiyorum ama siz her iki konsola çıkan oyunları ve oyun fiyatlarını göze alarak tercih yaparsanız daha mantıklı olacaktır.

Aksi takdirde bu oyun PS'de yok xbox'ta var gibi sorunlar yaşamanız muhtemel.

Oyun fiyatları çok önemli.

İkiside konsol farklar sizin kararınız doğrultusunda oyun ve fiyat için olsun derim.

Xbox one nedense 1080p oyunları çok az çıktı çoğu 720p Ps4 çözünürlük olarak oyun çeşitlilikten kazanıyor tabi benim görüşüm oda xbox fanları illaki oyun felan dinlemeden gidip xbox alabilirler
Seçim senin koluna bakarak alıcaksan xbox one
Oyuna bakıcaksan ps4

Her ne kadar XBOX oyunlarında Türkçe dil desteği olmasa da XBOX Türkçe oyunlar için bir söz vermişti ve duyduğum kadarıyla oyunlara Türkçe dil desteği için çalışma başlattılar, Mart ayında gelecek güncelleme ile sanırsam bunları halledecekler.
Ama oyunlarda Piksel ve Grafiklere önem veriyorsan kesinlikle PS4 almanı tavsiye ederim, XBOX ONE'da ki oyunlar 720p,900p oynatırken PS4'te büyük bir çoğunluğu 1080p oynatıyor ve SONY kendi ürettiği oyunlarda Türkçe Dublaj veya Tükçe Altyazı desteği veriyor. Yinede yaz mevsimine kadar beklemeni tavsiye ederim :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı