PS4 vs Xbox One

Enis00

Hectopat
Daha fazla  
Gelin tartışalım Xbox One mı PS4 mü? İki konsoldan birini almak isteyen ama karar veremeyen arkadaşlardan yardımcı oluruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gelin tartışalım Xbox One mı PS4 mü? İki konsoldan birini almak isteyen ama karar veremeyen arkadaşlardan yardımcı oluruz.
Playstation 4 der susarım ama slim veya pro model hem özel oyunlar hem de grafik kalitesi şahane.

Konsola özel o kadar oyun varken ve 60 veya 30 fps sabit oynama seçeneği varken neden bilgisayar alayım ki hem konsollar daha ucuz ve daha iyi oyunları kaldırabiliyor

Kendine bir tane oyun seç ve o oyunun hem Xbox Store, Hem PlayStation Store' hem de PC platformundaki fiyatlarını karşılaştır. Daha sonra Xbox GamePass kataloğundaki oyunlara göz at. Sorunun cevabını bulacaksın.

Xbox Game Pass zaten kazananı seçiyor bana göre. Günümüzde konsol oyunlarının 400-600TL gibi uçuk fiyatlardan (daha da fazlaya satılıyor ki uzun süredir fiyatları takip etmiyorum.) satıldığını düşünürsek, Xbox Game Pass konsolda bana göre her zaman önde gelir.

Ps4 içinden geçer.Ps4 kadar zengin kütüphanesi olan bir konsol yok şuan satılan.Ps4ün kendine özel aşırı iyi çok sayıda oyunu var.

Kendine bir tane oyun seç ve o oyunun hem Xbox Store, hem PlayStation Store' hem de PC platformundaki fiyatlarını karşılaştır. Daha sonra Xbox Game Pass kataloğundaki oyunlara göz at. Sorunun cevabını bulacaksın.

Fakat her zaman aynı oyunu oynayacak değil ya belki Xbox aldığında PlayStation özel oyunlarına sardı ne olacak?

Xbox ın Game Pass inde çok fazla oyun var ama çoğu eski oyunlar. Güncel oyun takip denler için (benim tercihim böyle) pek yararlı değil ama arada güzel güncel oyunlar da geliyor. Bu yüzden Türkiye deki yaygınlığı oyunların hızlı ulaşımı için PS4 ü tercih ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı