PS4 vs Xbox Series S vs 4000TL PC

4000TL lik pc bu zamanda pek memnun etmez, PS4 eski nesil artık bu durumda bütçeye en uygun Series S kalıyor gamepas sistemi ile oyunsuzda kalmazsın Series S tavsiye ederim
Hocam Playstation düşünme sebebim hem aşinayım PS tarafına hem de exclusive oyunlar baya iyi.

Hocam buraya ilan linki atmak sıkıntılı mı bilmiyorum eğer istanbuldaysanız elimdeki PS4 Slim'i satıyorum. +100 oyunlu hesabım var düşünürseniz yazabilirsiniz.
DC: Killironic#3168

Hocam PlayStation düşünme sebebim hem aşinayım PS tarafına hem de exclusive oyunlar bayağı iyi.

Açıkçası sana söyleyim gönlün ne istiyorsa onu al, biz burada Xbox deriz Xbox alırsın ama içinde " keşke PS alsaydım" dersin. PS alırsın "acaba Xbox daha mı mantıklıydı" dersin. O yüzden sen hangisini istiyorsan onu al.

Hocam kafam karışık günlerdir düşünüp araştırıyorum.
Hocam buradaya ilan linki atmak sıkıntılı mı bilmiyorum eğer istanbuldaysanız elimdeki PS4 Slim'i satıyorum. +100 oyunlu hesabım var düşünürseniz yazabilirsiniz.
DC: Killironic#3168
Hocam sağ olun teşekkür ederim fakat sıfır almayı düşünüyorum daha önce sadece PS2'im oldu sıfır olarak. Sıfır ürünlerin tadı bir başka oluyor sanki.

Bence Xbox Series S al, Birkaç yıl sonra da PS5.
Hocam ikisi de makul (XBOX Series S ve PS4 Pro) fakat birini alırsam diğerinden feragat etmiş oluyorum beni üzen tarafı o. Hem futbol oyunlarını hem de başyapıt denilebilecek exclusivelere hayranım.

Seve seve açıyor...

Konuya dönersek, Xbox daha mantıklı, yanına da Game Pass alırsın, keyfine bakarsın...

Ama yine de açıyor, Xbox daha mantıklı zaten.
Playstation exclusiveleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Street Fighter serisi, TLOU serisi, GoW serisi, Detroit Become Human, GoT, Uncharted serisi ve birkaç tane daha var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…