4000TL lik pc bu zamanda pek memnun etmez, PS4 eski nesil artık bu durumda bütçeye en uygun Series S kalıyor gamepas sistemi ile oyunsuzda kalmazsın Series S tavsiye ederim
Hocam buraya ilan linki atmak sıkıntılı mı bilmiyorum eğer istanbuldaysanız elimdeki PS4 Slim'i satıyorum. +100 oyunlu hesabım var düşünürseniz yazabilirsiniz.
DC: Killironic#3168
Açıkçası sana söyleyim gönlün ne istiyorsa onu al, biz burada Xbox deriz Xbox alırsın ama içinde " keşke PS alsaydım" dersin. PS alırsın "acaba Xbox daha mı mantıklıydı" dersin. O yüzden sen hangisini istiyorsan onu al.
Açıkçası sana söyleyim gönlün ne istiyorsa onu al, biz burada Xbox deriz Xbox alırsın ama içinde " keşke PS alsaydım" dersin. PS alırsın "acaba Xbox daha mı mantıklıydı" dersin. O yüzden sen hangisini istiyorsan onu al.
Hocam ikisi de makul (XBOX Series S ve PS4 Pro) fakat birini alırsam diğerinden feragat etmiş oluyorum beni üzen tarafı o. Hem futbol oyunlarını hem de başyapıt denilebilecek exclusivelere hayranım.
APU sistem Cyberpunk açar mı sence? PC sevdası nereden geliyor anlamadım. Şu dönemde PC topla diyen insanları pek anlayamıyorum. Bir ekran kartına en az 5 bin TL verecek kadar zenginse tamam o zaman. APU sistemlerde artık mantıksız hale geldi. 3K TL verip eline geçen sadece 40-50 FPS Low'da.
Hocam açıyorda sanki tost makinesi ile oynamışsın gibi oluyor. Fidelity'i 50'ye ayarlarsan anca 40 falan. 4 bin TL'ye 30 FPS 1080p High'da mı oynamak yoksa dediğim şekilde mi?
Hocam açıyor da sanki tost makinesi ile oynamışsın gibi oluyor. Fidelity'i 50'ye ayarlarsan anca 40 falan. 4 bin TL'ye 30 FPS 1080p High'da mı oynamak yoksa dediğim şekilde mi?
Playstation exclusiveleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Street Fighter serisi, TLOU serisi, GoW serisi, Detroit Become Human, GoT, Uncharted serisi ve birkaç tane daha var.