PS4 vs Xbox Series S vs 4000TL PC

Ya.

Herkese merhaba, aklımda PlayStation 5 alma düşüncesi vardı fakat taksitle birlikte fiyatı 8500TL civarlarına geliyor. Bunun yerine daha ucuz bir konsol alıp yanına başka bir hayalim olan iPhone alma fikri geldi ve size de danışmak isterim.
Şimdi PlayStation 4 tarafında yeni nesil oyunlar gelmeyecek fakat daha öncesinde oynayamadığım exclusiveleri oynayabileceğim ve eski nesil spor oyunlarını da öyle.
Xbox Series S alırsam yeni nesil oyunları oynayabileceğim fakat bu seferde muhteşem oyunları oynayamayacağım (TLOU1-2 GoW Uncharted vb.).
PC toplarsam da Xbox Series S'den farkı olmayacak.
Spor oyunlarını oynamayı çok severim ve bu seçeneklerden yeni nesil spor oyunlarının çıkacağı platformlar (PS5-Xbox Series S-PC)belirli maalesef.
Hem spor oyunlarını hem de exclusive oyunları seven biri olarak kafam çok karıştı...

Yani 4000TLIK bir PC'de GTX1050 Ti R51600 AF 8 GB RAM falan filan olur ama bu Series S gucunde midir hiç bilemiyecegim ama Series S daha gucludur bana kalirsa asil amacaniz oyunsa konsol almalisin bence ama hem takilam hem oyun oynayam dersen bence guzel bir sistem toplayabilirsin.ayrica series s 4000tlden daha ucuzdu sanirm

Ya.

Yani 4000TLIK bir PC'de GTX1050 Ti R51600 AF 8 GB RAM falan filan olur ama bu Series S gucunde midir hiç bilemiyecegim ama Series S daha gucludur bana kalirsa asil amacaniz oyunsa konsol almalisin bence ama hem takilam hem oyun oynayam dersen bence guzel bir sistem toplayabilirsin.ayrica series s 4000tlden daha ucuzdu sanirm
Evet hocam ben Series S'i 3600'e aldım. GTX 1050 Tİ'li sistem İtopya'da 5.600 TL.

Evet hocam ben Series S'i 3600'e aldım. GTX 1050 Ti'li sistem İtopya'da 5.600 TL.

Hayirli olsun bende GTX1650'li bir sistem almak istiyorum bakalim artik bu ay sonu alabilirim sanirm. Bende RX550 R3 1200 sistem satip Xbox One S aldim 6 ay oynadim simdi PC alacagim ama konsolu satmayi dusunmuyorum ya arada oynarim yine de.

PS4 veya XBOX aldığınız zaman oyunlara vereceğiniz parayı düşünün. Bilgisayar oyun fiyatları diğer platformlara göre çok ucuz özellikle Steam indirimi yakalarsanız %80 indirimli bile alabilirsiniz.
Açıkcası PS4 için oyun bulma konusunda sıkıntı yaşamam keza PS Store indirimleri oluyor ve XBOX'da Game Pass seçeneği makul.

Oyun dünyasından sadece CS:GO Valorant mı anlıyorsunuz oyun denilince? Bir tek o oyunlar yok. 2 defa hileyle karşılaş sinirlenip PC'ye tekme atarsın.

Yok yani bazi arkadaslarim var pclerini satip boyle aga Witcher 3 Skyrim CP77 falan akicam bunca zaman Online oynadim simdi hikayeli oynayacagım deyip falan CS Valorant gibi rekabetci oyunlari ozluyorlar yoksa ben ikisini de seviyorum PC ve konsol candir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı