PS4 vs Xbox Series S vs 4000TL PC

IceHackersTR

Kilopat
Katılım
15 Ağustos 2014
Mesajlar
161
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese merhaba, aklımda PlayStation 5 alma düşüncesi vardı fakat taksitle birlikte fiyatı 8500TL civarlarına geliyor. bunun yerine daha ucuz bir konsol alıp yanına başka bir hayalim olan iPhone alma fikri geldi ve size de danışmak isterim.
Şimdi PlayStation 4 tarafında yeni nesil oyunlar gelmeyecek fakat daha öncesinde oynayamadığım exclusiveleri oynayabileceğim ve eski nesil spor oyunlarını da öyle.
Xbox Series S alırsam yeni nesil oyunları oynayabileceğim fakat bu seferde muhteşem oyunları oynayamayacağım (TLOU1-2 GoW Uncharted vb.).
PC toplarsam da Xbox Series S'den farkı olmayacak.
Spor oyunlarını oynamayı çok severim ve bu seçeneklerden yeni nesil spor oyunlarının çıkacağı platformlar (PS5-Xbox Series S-PC)belirli maalesef.
Hem spor oyunlarını hem de exclusive oyunları seven biri olarak kafam çok karıştı...
 
Son düzenleyen: Moderatör:
PS4 veya XBOX aldığınız zaman oyunlara vereceğiniz parayı düşünün. Bilgisayar oyun fiyatları diğer platformlara göre çok ucuz özellikle Steam indirimi yakalarsanız %80 indirimli bile alabilirsiniz.
 
2300 liraya APU sistem dizip, 1700 liraya da 2. el PS4 alabilirsin.
APU sistem Cyberpunk açar mı sence? PC sevdası nereden geliyor anlamadım. Şu dönemde PC topla diyen insanları pek anlayamıyorum. Bir ekran kartına en az 5 bin TL verecek kadar zenginse tamam o zaman. APU sistemlerde artık mantıksız hale geldi. 3K TL verip eline geçen sadece 40-50 FPS lowda.
 

Geri
Yukarı