PS4 vs XBOX Series S

Konsol konusunda maalesef benim tercihim Xbox'dan yana sebebi ise parasını verdiğin oyunu Online olarak oynamak istersen aylık üyelik alman zorunlu Xbox'da bildiğim kadarıyla böyle bir şey yok ve güzel yanı Game Pass alırsan PC de de kullanabiliyorsun.

Maalesef o konu hakkında bir bilgim yok ama mağazaya baktığım zaman PES 2017 bin olduğunu gördüm. PES 2017'nin olup 2018'in olmaması biraz saçma olmuş.

30FPS oynuyor musunuz hocam rahatsız ediyor mu kasma hissiyatı vs veriyor mu?

Artı olaraktan şunu ekliyim eğer
30FPS oynuyor musunuz hocam rahatsız ediyor mu kasma hissiyatı vs veriyor mu?
Hayır alalı 1 aya yakın oldu bu zaman boyunca genellikle forza horizon 5 ve fifa 23 oynadım ikisindede ne bir FPS düşüklüğü nede bir kasma yaşadım.

Artı olaraktan şunu ekliyim eğer Xbox series s alman kesinleşirse Microsoft store da indirimler var 2 gün içinde bitiyor. Fifa 23 %50 indirimle 350 TL ye denk geliyor

Pes FIFA 60 FPS oynar diğer oyunlar 120 FPS fizik motoru spor oyunlarında 60 FPS uyumlu yapılıyor.

Hocam ben şu anlık 1080p oynayacağım sonra 1440P'ye geçeceğim. Şu anda 1080P'de en az 60FPS vermesi beklentilerimi karşılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…