İlk öncelikle kod istediğinize göre terminale erişebildiğinizi varsayıyorum.
PS4 hakkında gram bir fikrim olmadığından, yanlışlarım olabilir.
Terminal'i açın ve şu komutu yazın.
Kernal tam olarak ne olduğunu bilmiyorum ama bende 5.3.7 sürüm kernal(blzmage) var kurulumda istiyordu. Birde işte bu videodakini denedim çok zor beceremedim arapça konuşuyor ben bilmiyorum arapça rusca ingilizce falan
Ben geento mu ne onu kuracaktım çünkü kablosuz internet çalışıyor diğerlerinde kablo istiyor diye onun kurulumu çok zor olduğu için elime en basit geleni kurdum. Ben Linux hakkında fazla bir şey bilmiyorum sence ne kullanmalıyım?
Linux kullanmak konusu özetle şöyle iOS kullanırken Android kullanmak gibi bir şey.
Ayrıca bende Gentoo kurarsanız daha iyi olur çünkü onune gelen giya Gentoo ya da Gentoo tabanlı dağıtımlar kurmuş.
Belki Gentoo paket yöneticisi portuge FreeBSD forku belki ondan açıyordur.
Linux kullanmak konusu özetle şöyle iOS kullanırken Android kullanmak gibi bir şey.
Ayrıca bende Gentoo kurarsanız daha iyi olur çünkü onune gelen giya Gentoo ya da Gentoo tabanlı dağıtımlar kurmuş.
Belki Gentoo paket yöneticisi portuge FreeBSD forku belki ondan açıyordur.
Kernel:
Donanımın ile yazılımı birbirlerine bağlayan iletişim kurmasını sağlayan sistem.
Arkadaşlar bildiğim kadarıyla catjaro linux(manjora), fedora 32 linux, gentoo linux bu 3 u var hangisini Kurayım kullanıcı dostu hangisi oluyor? Ama gentoo çok zor yaw