PS4'te GTA Online için GTA 5 + GTA Online almak zorunlu mu?

poyrzmc

Decapat
Yer
Esenyurt
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ3 14100F İşlemci | MSI PRO H610M-E Anakart | AMD RADEON RX6700 XT 12 GB Ekran Kartı | LEXAR THOR 2X8 DDR4 3200MHZ Ram | CRUCİAL 500 GB P3 SSD | APACER PANTHER 240 GB SSD | EVEREST X-RACER PEAK 600W PSU | EVEREST X-RACER PEAK Kasa

Rane Twelve MK2 | Reloop Elite Mixer | JBL 305P MK2
Meslek
Turntablist/DJ
Herkese iyi akşamlar, PS4'te GTA 5 Online oynamak için extra Online paketi almak zorunlu mu, PS Store'de Online paketini bulamadım sadece PS5 için var? PS4 içinde GTA Online criminal Enterprise başlangıç paketi buldum, onu almam gerekiyor mu?

Benim de PS4 var PlayStation Plus alınca otomatik girebiliyorsun Online mod kısmına. Diye biliyorum.
Yani hocam GTA 5 alınca extradan online paketini almak gerekmiyormu?

Extradan Online başlangıç paketi almana gerek yok. GTA Online ve PS Plus olması yeter.
Hocam anlamadınız galiba GTA online almak gerekiyormu yoksa direkt GTA 5 alıp PS plus ile girebilir miyim şuanda PS storede GTA online ps5 uyumlu yazıyor PS4 için yok

Criminal Enterprise olarak gördüğün şey Online'da fazladan para ve birkaç araba veriyor sadece. Direkt GTA 5 alsan içinde Online var dostum. PS4 de oynayabilirsin.
Tamamdır teşekkür ederim

Hocam anlamadınız galiba GTA online almak gerekiyormu yoksa direkt GTA 5 alıp PS plus ile girebilir miyim şuanda PS storede GTA online ps5 uyumlu yazıyor PS4 için yok
PS5 için diye okumuşum pardon. PS Store'a girin gösterdiğimi alırsanız hem online hem hikaye modunu oynarsınız.

En alttaki seçeneklerde PS4/PS5 diyor fakat Online hakkında bilgi yok.

Fakat Düz pakette girmesi lazım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-08-02-20-21-19-019_com.scee.psxandroid-edit.jpg
    Screenshot_2024-08-02-20-21-19-019_com.scee.psxandroid-edit.jpg
    108,2 KB · Görüntüleme: 82
PS5 için diye okumuşum pardon. PS Store'a girin gösterdiğimi alırsanız hem Online hem hikaye modunu oynarsınız.

Hocam normal versiyon aldım Online oynayabilir miyim?

PS5 için diye okumuşum pardon. PS Store'a girin gösterdiğimi alırsanız hem Online hem hikaye modunu oynarsınız.

Standard pakette varmış hocam

Screenshot_2024-08-02-20-27-35-708_com.scee.psxandroid-edit.jpg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı