PS4'ü en hızlı nasıl satılır?

Dolap uygulamasından çok etkileşim alırsın ama orada çok komisyon alıyor oradan göreni sarı siteye çağırırsın. Sarı site ve gardropstada ilanın bulunsun. Letgo'ya kıy eğer kalabalık bir ildeysen. Fiyat ne kadar bu arada?

Dolap uygulamasından çok etkileşim alırsın ama orada çok komisyon alıyor oradan göreni sarı siteye çağırırsın. Sarı site ve gardropstada ilanın bulunsun. Letgo'ya kıy eğer kalabalık bir ildeysen. Fiyat ne kadar bu arada?

Fiyat belirlemedim daha ya aklımda bir fiyat yok yani

Fiyat belirlemedim daha ya aklımda bir fiyat yok yani
Sence ne kadar eder

Aklımda bir fiyat yok sadece satabilecegim en iyi fiyata satmak istiyorum ps5 gecicem aradaki fark ne kadar az olursa o kadar iyi olur
Aslinda sahibindende bazı sıfır ps5 satıcıları takas kabul ediyor misal sen ps4+2kol beriyorsun üstüne para verip ps5 alıyorsun gibi. Bir sor onlara. Güvenilir çoğu.

Selamlar. Benim bir PS4 Slim'im var. 1 TB çift kol kolların ikisi de orijinal cihazın bir kere içi açıldı, onun dışında temiz en hızlı ve en iyi fiyata nasıl satabilirim?

Selamlar. Benim bir PS4 Slim'im var. 1 TB çift kol kolların ikisi de orijinal cihazın bir kere içi açıldı, onun dışında temiz en hızlı ve en iyi fiyata nasıl satabilirim?

Merhaba, PlayStation Fiyat Teklifi - PS5, PS4 Konsol Değerleme buradaki siteye PlayStation bilgilerini girdim fiyat verdi site. Arkadaşın dükkanı var İstanbul Küçükçekmece'de nakit verdi paramı güzeldi esnaf. Para lazımdı, hemen nakite döndü iyi oldu.

Biraz daha düşük fiyata satarak.
Sahibinden satılık istiyorsan yüz yüze satarsın hem daha güvenli.

Bence esnaflara satmak daha mantıklı. Diğer arkadaşa da cevapladım en mantıklısı fiyat almak. PlayStation Fiyat Teklifi - PS5, PS4 Konsol Değerleme fiyat aldım sattım nakit İstanbul'da.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı