Selamlar. Benim bir PS4 Slim'im var. 1 TB çift kol kolların ikisi de orijinal cihazın bir kere içi açıldı, onun dışında temiz en hızlı ve en iyi fiyata nasıl satabilirim?
Dolap uygulamasından çok etkileşim alırsın ama orada çok komisyon alıyor oradan göreni sarı siteye çağırırsın. Sarı site ve gardropstada ilanın bulunsun. Letgo'ya kıy eğer kalabalık bir ildeysen. Fiyat ne kadar bu arada?
Fiyat belirlemedim daha ya aklımda bir fiyat yok yaniDolap uygulamasından çok etkileşim alırsın ama orada çok komisyon alıyor oradan göreni sarı siteye çağırırsın. Sarı site ve gardropstada ilanın bulunsun. Letgo'ya kıy eğer kalabalık bir ildeysen. Fiyat ne kadar bu arada?
Sence ne kadar ederDolap uygulamasından çok etkileşim alırsın ama orada çok komisyon alıyor oradan göreni sarı siteye çağırırsın. Sarı site ve gardropstada ilanın bulunsun. Letgo'ya kıy eğer kalabalık bir ildeysen. Fiyat ne kadar bu arada?
Fiyat belirlemedim daha ya aklımda bir fiyat yok yani
Fiyat belirlemedim daha ya aklımda bir fiyat yok yani
Sence ne kadar eder
Aklımda bir fiyat yok sadece satabilecegim en iyi fiyata satmak istiyorum ps5 gecicem aradaki fark ne kadar az olursa o kadar iyi olurDolap vb uygulamalarda 7500-8800TL satılıyor. Sizin aklınızda bir fiyat var mı? Bu fiyatlara göre belirleyin derim.
Aslinda sahibindende bazı sıfır ps5 satıcıları takas kabul ediyor misal sen ps4+2kol beriyorsun üstüne para verip ps5 alıyorsun gibi. Bir sor onlara. Güvenilir çoğu.Aklımda bir fiyat yok sadece satabilecegim en iyi fiyata satmak istiyorum ps5 gecicem aradaki fark ne kadar az olursa o kadar iyi olur
Çok sağol kralAslinda sahibindende bazı sıfır ps5 satıcıları takas kabul ediyor misal sen ps4+2kol beriyorsun üstüne para verip ps5 alıyorsun gibi. Bir sor onlara. Güvenilir çoğu.
Hızlı satmak istiyorsan, en iyi fiyattan satamazsın.Aklımda bir fiyat yok sadece satabilecegim en iyi fiyata satmak istiyorum ps5 gecicem aradaki fark ne kadar az olursa o kadar iyi olur
Selamlar. Benim bir PS4 Slim'im var. 1 TB çift kol kolların ikisi de orijinal cihazın bir kere içi açıldı, onun dışında temiz en hızlı ve en iyi fiyata nasıl satabilirim?
Biraz daha düşük fiyata satarak.
Sahibinden satılık istiyorsan yüz yüze satarsın hem daha güvenli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.