Katılıyorum hocam özellikle series s daha iyidir.PS Plus desteği kesilmez 100 milyon satmış bir konsol ps4 hala çok kullananı var online serverlerde öyle kapanmaz ancak türkiyede alınmaması gereken bir konsol bence trendyol gibi yerlerde zaten uçuk fiyatta satıyorlar 2. el de uçuk series s alınması daha mantıklı.
Hocam birde sence series s kaç yıl götürür? Bence 10 Yıl götürür.PS Plus desteği kesilmez 100 milyon satmış bir konsol ps4 hala çok kullanıcısı var online serverlerde kapanmaz ancak türkiyede alınmaması gereken bir konsol bence trendyol gibi yerlerde zaten uçuk fiyatta satıyorlar 2. el alayım desen 2. el de uçuk series s alınması daha mantıklı.
Hocam bir de sence Series S kaç yıl götürür? Bence 10 yıl götürür.
Hocam 10 Yıl götürür çünkü PS4 Pro bile 3 4 Yıl daha götürür hocam birde 4090 biraz küçümsüyorsunuz gibi. O kadar 60k para vermişim bi 7 8 yılmı götürecek.10 yıl 4090 bile götürmez Series S mi götürecek? 2028'e kadar yani yeni nesil konsollara çıkana kadar götürür sonrasında FIFA NBA Gibi oyunlar çıkmaya devam eder 2032'e kadar falan sonrası yok bu dediğim sadece Series S için değil Series X ve PS5 içinde geçerli teknoloji çok hızlı gelişiyor ve oyunların sistem gereksinimleri çok hızlı artıyor 10 yıl artık hiçbirşey götürmez.
Ps4 pro 3 4 yıl daha nereye götürücek hocam? 3-4 Yıl bırak 1 yıl daha götürmez ps4 pro belki fifa 25 bile çıkmaz.Hocam 10 Yıl götürür çünkü PS4 Pro bile 3 4 Yıl daha götürür hocam birde 4090 biraz küçümsüyorsunuz gibi. O kadar 60k para vermişim bi 7 8 yılmı götürecek.
PS4 pro Yeni nesil oyunlar çıkmaz ama en azından iyi grafikli oyunlar oynanır rdr 2 gibi ondan bahsediyorum.Ps4 pro 3 4 yıl daha nereye götürücek hocam? 3-4 Yıl bırak 1 yıl daha götürmez ps4 pro belki fifa 25 bile çıkmaz.
Eski oyunu oyniyacaksan xbox 360'da 10 yıl götürür zaten biz güncellikten bahsediyoruz burada.PS4 pro Yeni nesil oyunlar çıkmaz ama en azından iyi grafikli oyunlar oynanır rdr 2 gibi ondan bahsediyorum.
RDR 2 eski oyun mu hocam?Eski oyunu oyniyacaksan xbox 360'da 10 yıl götürür zaten biz güncellikten bahsediyoruz burada.
5 yıl önce çıkmış bir oyun yenimi sence?RDR 2 eski oyun mu hocam?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.