PS4'ün kablo ucunda yanık var

Cr Oyuncusu

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Türkiye
Arkadaşlar merhaba. Dün PS4 uzun süre açık kalırsa bir şey olur mu diye konu açmıştım. PlayStation 4'ün uzun süreler açık kalmasının zararı var mı? Herkes sorun olmaz dediği için konuyu açtığım vakitten bu saate kadar konsol açıktı. Daha yeni kapattım ancak fişi çektiğimde ucunda yanık ya da kararma (tam bilgim yok) gördüm. Sorun şu ki bu daha yeni oldu.

1757982142038.jpg

Sıkıntı nedir? Nazar değdi galiba bir şey olur diye konsolu açmaya korkuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Dün PS4 uzun süre açık kalırsa bir şey olur mu diye konu açmıştım. PlayStation 4'ün uzun süreler açık kalmasının zararı var mı? herkes sorun olmaz dediği için konuyu açtığım vakitten bu saate kadar konsol açıktı. Daha yeni kapattım ancak fişi çektiğimde ucunda yanık ya da kararma (tam bilgim yok) gördüm. Sorun şu ki bu daha yeni oldu.

Eki Görüntüle 2574750

Sıkıntı nedir? Nazar değdi galiba bir şey olur diye konsolu açmaya korkuyorum.

Bu prizle alakalı hocam, priz fazla ısınmış. Zararı var mı konusunda bilgim yok.

Bu prizle alakalı hocam, priz fazla ısınmış. Zararı var mı konusunda bilgim yok.
Kullandığın, kablodan prizden kaynaklı olabilir. Yenı bir güç kablosu alabilirsin o kadar pahalı degıl.
O prizi kullanmayın bir daha. Benim de süpürgeme aynısı olmuştu. Bir müddet daha kullandım ve priz alev aldı.
Süpürge hâlâ çalışıyor ama.
Prizden kaynaklı bence baktırın.
3'lü prize takılıydı. Sizce 3'lü de mi sıkıntı var yoksa ana prizde mi? Büyük ihtimalle 3'lü de ancak tam olarak nasıl tespit edeceğim? Elektrikçimi çağırmak gerekiyor?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı