PS4'ün ne kadar ömrü kaldı?

Deluxe içindeki oyunlar gerçekten bana yetecek gibi. Ve arkadaşımın dediğine göre her sene oyunlar yenileniyormuş(çoğu).

Hocam 1-2 yıl oynarsın sonra biter yenilenen oyunlar çok kaliteli olmayabilir çünkü PS tarafında ilk günden PS Plus yok mesela yeni Spider-Man oyunu cıktığında Deluxe kütüphanesine eklenmeyecek ve sen bu oyunu oynamak istersen 1500 lira vermek zorundasın Xbox tarafındaki Game Pass sisteminde ise Xbox yeni bir exc cıkarttığında direk Game Pass'e ekleniyor ve Sony Türkiye'den çekildiği için PS oyunları artık çok daha pahalı olacak Xbox mağazası daha ucuz.

Her ay yeni oyunlar ekleniyor. Yeter dersen yapıştır 1-2 yıllık deluxe yat koltuğuna al gamepadi keyfine bak. Ben şahsen bilgisayarın yüzüne bakmıyorum ps varken niyeyse.
Ben de bilgisayar alsam bile aklımda PS kontrolcüsüyle oynama fikri var.Siz neden yüzüne bakmıyorsunuz acaba?Söylerseniz bana da fikir olur.

Hocam 1-2 yıl oynarsın sonra biter yenilenen oyunlar çok kaliteli olmayabilir çünkü PS tarafında ilk günden PS Plus yok mesela yeni Spider-Man oyunu cıktığında Deluxe kütüphanesine eklenmeyecek ve sen bu oyunu oynamak istersen 1500 lira vermek zorundasın Xbox tarafındaki Game Pass sisteminde ise Xbox yeni bir exc cıkarttığında direk Game Pass'e ekleniyor ve Sony Türkiye'den çekildiği için PS oyunları artık çok daha pahalı olacak Xbox mağazası daha ucuz.
Yalnızca televizyon ve ses sistemi kısmında çekildi Sony Türkiye’den. Konsol ayağı hala devam ediyor ve bu kadar konsol kullanan varken çekilemez buradan. O kadar kolay değil yani :)

Yeni oyunları oynayayım gibi bi derdim yok.Oynamadığım çok oyun var Deluxe de.Konsol keyfini yaşasam yeterli.

Yalnızca televizyon ve ses sistemi kısmında çekildi Sony Türkiye’den. Konsol ayağı hala devam ediyor ve bu kadar konsol kullanan varken çekilemez buradan. O kadar kolay değil yani :)
Hocam bazı haberler sizin dediğiniz gibi diyor bazı haberler tamamen çekildi diyor net bir bilgi yok sanırsam bende haberlerin yalancısıyım.

Ben de bilgisayar alsam bile aklımda PS kontrolcüsüyle oynama fikri var.Siz neden yüzüne bakmıyorsunuz acaba?Söylerseniz bana da fikir olur.
Hocam bilgisayar beni pek sarmıyor mesela hikayeli bir oyunu bilgisayar yerine konsoldan oynamak daha zevkli geliyor bana. Uzanıyorum koltuğa istediğin kadar uzak dur televizyona. Çok güzel bir ortam oluşuyor psden hikayeli oyun oynarken. Bende 4 var 5teki performans çok daha yüksek olacak ve daha fazla zevk alacaksın.

Hocam bazı haberler sizin dediğiniz gibi diyor bazı haberler tamamen çekildi diyor net bir bilgi yok sanırsam bende haberlerin yalancısıyım.
Yok dediğim gibi. Çok fazla PS görürsün ama kaç tane Sony televizyon gördün Türkiye’de? Ben hiç göremedim :)

Konsol rahatlığını seviyorsanız konsol alın ancak bilgisayarda düşünebilirsiniz oyun fiyatları ps tarafından daha ucuz olur.

Hocam ömrü sona erdi bile FIFA'lar 27'e kadar çıkar onlarda PS5 sürümü gibi olmaz çok çok daha düşük grafik sadece kadrolar FIFA 27 kadrosu mesela PS3 FIFA 19 ile PS4 FIFA 19'a bakın anlarsınız.

Çıkar hocam 2005 de çıkmış Xbox 360 için 2019'a kadar FIFA çıktı grafikler berbat ama.

Kendileri açıkladı çıkmayacak diye ben uydurmadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı