PS5 alınır mı?

Merhaba, benim elimde 15K bütçe var, iyi bir PC mi iyi bir PS5 mi sizce hangisi?

Dediğim gibi. Oğuz sasi hep söyler. "Sen bana seni 7 yıl götürebilecek PC'yi bul. Ben sana o PC'yi alacağım." Ama 15 bin e de güzel sistem toplarsınız. Ve eğer oyun içinse( ki büyük ihtimal öyle) oyunlar da büyük etmen olacağı için. Ben PC diyorum ya.

Kişisel tercih meselesi ama, ülkemizde bu fiyatlara satılırken ve çok bir PS isteğiniz yoksa PC daha mantıklı olacaktır.
Ekran Görüntüsü (29).png

PC. Neden derseniz, değerlendirelim.
PS5 Avantajları:
Geniş ekran, hazzı bambaşka.
Arkadaşın falan geldiğinde onunla oynayabilirsin çünkü konsol fazla.
Mükemmel oyun performansı sergiler. Özellikle bütçenizi bu alanda çok iyi değerlendirirseniz oynayamayacağınız oyun kalmaz.
Dezavantajları:
Televizyon sana ait değilse veya ortak bir bölgedeyse ailen illa ki oturmaya gelir. Bir de misafir durumu vardır.
Yanlış biliyorsam düzeltin ama galiba hep aynı oyunlar var.
PC Avantajları:
Sana özel olduğu için istediğini yapıp, istediğin oyunu, programı yükleyebilirsin.
PS5'teki gibi rahatsız edilme durumu yok.
Mükemmel oyun performansı sergiler PS5 gibi.
Bilgisayar parçaları eskidiğinde veya bozulduğunda bilgisayarını parçalarını yenileyerek tekrar iyi duruma getirebilirsin.
Temizliği kolay olur.
Dezavantajları:
Eğer masaüstü ise hep bir yere bağlı oturacaksın.
Büyük bir alanı kaplar.

Benim aklıma bunlar geldi. Ki bu durumda ben olsam PC alırdım :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı