Yeni abonelik sistemiyle alınır ama Haziran'da başlayacak.
Ben de haziran sonu almayı düşünüyordum.Yeni abonelik sistemiyle alınır ama Haziran'da başlayacak.
Dediğim gibi normalde PC alacaktım ancak alacağım PC 30k arttı neredeyse, bundan dolayı şu anlık PS5 geçip paramı o düzeye getirene kadar beklemek için almak istiyorum.
Evet Xbox da olabilir ama oyunlarda 1 tık geride kalıyor.Yari fiyatına Xbox seris s düşünmez misiniz daha çok para kalır. Illa PS oynu oynamak istiyorsanız ayrı. Bir de Xbox'ın exculusive var tabii ki onu da unutmayın.
Dediğim gibi normalde PC alacaktım ancak alacağım PC 30k arttı neredeyse, bundan dolayı şu anlık PS5 geçip paramı o düzeye getirene kadar beklemek için almak istiyorum.
Ben de haziran sonu almayı düşünüyordum.![]()
Kesinlikle PS alacağım oyunlar çok iyi PC ye geçtikten sonrada bence kendini hissettirir.Yeni abonelik sisteminde oynayacağın oyunlar
Bence kesinlikle değer.
![]()
PlayStation Plus Premium games list for November 2024
A list of every PS1, PS2, PS3, PS4, PS5 and PSP game available in PlayStation Plus Extra and PlayStation Plus Premium.www.eurogamer.net
Bu tarz öneri istemelerde bütçede belirtirseniz hem sizin hem bizim için çok daha kolay olur.Bir de PS5 için monitör önerileride verebilir misiniz?
Kusura bakmayın, 2K ile 5K arası.Bu tarz öneri istemelerde bütçede belirtirseniz hem sizin hem bizim için çok daha kolay olur.
Benim PS5 ve oyun verecek param olsaydı kesinlikle alırdım. Oyunlara da verecek para varsa al bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.