Hocam tabikide güvenilir fare alışverişi yapmıştım ince hesaptan gözünüz kapalı alabilirsiniz.Kanka eğer site doğruysa gönderdiğin sistem bayağı iyi.
Hocam tabikide güvenilir fare alışverişi yapmıştım ince hesaptan gözünüz kapalı alabilirsiniz.Kanka eğer site doğruysa gönderdiğin sistem bayağı iyi.
Hocam tabii ki de güvenilir fare alışverişi yapmıştım ince hesaptan gözünüz kapalı alabilirsiniz.
Hocam şöyle bırakayım o zaman alıcağınız bilgisayarın testleri gta 5 god of war pubg gib oyunları 1080 p high ayarlarda oynuyorsunuz daha ne istiyorsunuz?Yok ben ekran görüntüsündeki siteyi kast ettim.
Hocam şöyle bırakayım o zaman alıcağınız bilgisayarın testleri gta 5 god of war pubg gib oyunları 1080 p high ayarlarda oynuyorsunuz daha ne istiyorsunuz?
Hocam RTX al 10 yıl götürür ne diyorsunuz siz 600 tl mi versin oyuna allah allah ya.Geçtiğimiz PS neslini kaçırdıysan hiç düsünmeden al, yanina PS+ Deluxe cek ve keyfine bak. PC toplacıları koy bir yerine gitsinler, bu fiyata bu konsolun bir nesil boyunca vereceği performansı alacağın bir PC yok.
PS5 parasına bundan daha iyi bir sistem toplanır bu ne ?![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Aynen canım benim 10 yıl götürecekmiş, hahahaha. Afferdersin de oturma organımla güldüm buna. 7 yıl önce çıkan 900 serisi kartlar 2018 çıkışlı oyunları açmıyor doğru düzgün, kimi kandırıyorsun sen?Hocam RTX al 10 yıl götürür ne diyorsunuz siz 600 tl mi versin oyuna allah allah ya.
Hocam alın bi rtx 3080 3090 yanınada yeni nesil bir işlemci görelim bakalım götürmüyor mu neyinden bahsediyosun 10 yıl sonra o nesilin oyunlarını 1080 p de 60 üstü oynatmıyorsa hiç birşey bilmiyorum.Aynen canım benim 10 yıl götürecekmiş, hahahaha. Afferdersin de oturma organımla güldüm buna. 7 yıl önce çıkan 900 serisi kartlar 2018 çıkışlı oyunları açmıyor doğru düzgün, kimi kandırıyorsun sen?
Bir halt bilmiyorsun, o kesin.Hocam alın bi rtx 3080 3090 yanınada yeni nesil bir işlemci görelim bakalım götürmüyor mu neyinden bahsediyosun 10 yıl sonra o nesilin oyunlarını 1080 p de 60 üstü oynatmıyorsa hiç birşey bilmiyorum.
belki belli bir yıldan sonra desteği kesilecek? ya da driver gelmeyecek kart yavaş yavaş yok olacak (muhtemelen)Hocam alın bi rtx 3080 3090 yanınada yeni nesil bir işlemci görelim bakalım götürmüyor mu neyinden bahsediyosun 10 yıl sonra o nesilin oyunlarını 1080 p de 60 üstü oynatmıyorsa hiç birşey bilmiyorum.
bir de artık eskisi gibi teknoloji etkileri uzun sürmüyor insanoğlu daha da fazlasını istiyor desteği kesilir, ucuzdan kullanıcılardan toplanır yeni seri adı altında satarlar.Aynen canım benim 10 yıl götürecekmiş, hahahaha. Afferdersin de oturma organımla güldüm buna. 7 yıl önce çıkan 900 serisi kartlar 2018 çıkışlı oyunları açmıyor doğru düzgün, kimi kandırıyorsun sen?
Aynen hocam. 10 Yıl sonra forum kapanmassa yazacağım emin ol.Bir halt bilmiyorsun, o kesin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.